Svarta boots med blingbling!

Efter det här inlägget är det slut på julkavalkaden med kläder, skor och accessoarer – jag lovar! Men först: dessa Maddy-boots från Bukela, inköpta på Enibbana är helt i min smak! Jag har kommit fram till att jag aldrig kan köpa basplagg. Det är för tråkigt. Det måste alltid finnas något “extra” på de plagg jag köper – en detalj, en udda färg, en ovanlig kombination, ett speciellt tyg… Någonting utöver det vanliga. Dessa boots är därför helt i min smak: svarta chunky boots som är en bra bas i garderoben, men så är de extra höga i skaften och har en kraftig guldkedja som dekoration. Perfekt!

Jag beställde ett par från Plain vanilla långt före jul, men så fick jag ett meddelande att de tyvärr var slut . Då ska man ju inte kunna beställa dem tycker jag… Men men, jag tänkte att då var det väl inte meningen att jag skulle ha dem. Men så dök de upp till rea-pris på Enibbana och då kunde jag inte låta bli. Jag tycker nämligen att de är ursnygga! Funkar till så mycket. Den här kombinationen tycker jag till exempel blev bra. Vad tycker du?

Outfit: militärgrön skjortjacka: Gestuz, svarta cargobyxor: Penn & Ink, svart långärmad topp: Thing, svarta chunky boots: Maddyboots från Bukela.

Den här kombom blev snygg till de nya bootsen
Framför spegeln i hallen
Lite sol i ansiktet
Är så nöjd med mina nya svarta chunky boots!
På plats i mitt dressingrum
Grön jacka från Gestuz och cargob yxor från Penn & Ink
Militärgrönt och svart
Blev en lyckad outfit tycker jag
Min ljusblå outfit

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *