I Acne archive-butiken i Stockholm hittade jag en kul t-shirt!

“Bästa Legs” stod det på t-shirten. Lite kul, tyckte jag att bära det budskapet när man är 59 år gammal. Men, den fanns naturligtvis bara i stl XS och det är liksom inte riktigt min storlek. – Men vi har en medium i blått och rött, säger tjejen i butiken. Med ett annat budskap. Ok, vad då, undrar jag? “Favorit Senior”, svarar tjejen. Vi skrattade gott. Och så kom det sig att jag gick från bästa legs till favorit senior. Ganska kul det också faktiskt. Ett nerköp, men vadå!

Jag gillar t-shirts med kul budskap! Istället för att tatuera mig och definitivt enklare att ta bort (ta av sig) när man tröttnar. Jag blir glad av roliga texter. Och kanske kan man göra någon annan glad också!

Outfit 1: Blå t-shirt med röd och benvit rand: Acne, vit jeanskjol: Topshop, rosa solglasögon: H&M, vita sneakers med rosa N: New Balance.

Outfit 2: Blå t-shirt med röd och benvit rand: Acne, ljusrosa sidenkjol: Vince, ljusrosa jacka: COS, vita sneakers med rosa N: New Balance.

Sommarstass med kul t-shirt
Gillar t-shirts med kul text!
Passar även bra till ljusrosa
Ljusrosa jacka från COS
Skarpa färger tillsammans med milda
Härligt ljus
Man blir glad av roliga texter!
Stilstudie

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *