Så blev det den här gången.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Och det är det som jag tycker är så kul med mode. Att man kan utgå från något och så bygger man på det så som man känner för just den dagen. Ibland vill man vara strikt, ibland neutral, ibland färgglad, ibland bekväm, ibland obekväm (inte så ofta faktiskt, men vissa dagar orkar man ha mer åtsittande kläder – det är ju trots allt snyggt).

Jag hittade ett par jättefina tvärrandiga strumpbyxor i knallblått, svart och vitt och tänkte att de vill jag använda! Men hur? Till och med jag fattade att jag nog fick vara lite ner neutralt klädd till dessa strumpor… Typ svart. Blev rätt bra ändå tycker jag. Och dessutom skönt (ännu bättre).

Outfit: Randiga strumpbyxor: Lindex, svart ärmlös hoodie: Diesel, svart tajt klänning (med stretch): Boss, svarta läderstövlar: Acne och ljusblå fluffig jacka: H&M.

Svarta kläder och färgglada strumpor!
Min fluffiga ljusblå jacka gör mig alltid glad
Gillar verkligen min nya ljusblå outfit!
Härligt med mix av svart och blått

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *