Ni som hänger med har säkert hört talas om Glazed donut nails!

Varför inte ha lite glänsande naglar, tänkte jag. Bäst att passa på nu efter sommaren när händerna fortfarande är brunbrända. Risken är annars att man ser sjuk ut om man har vita naglar mot vinterbleka händer… Jag hörde om denna trend i ett reportage på TV och sedan frågade jag min fantastiska nageltjej Sandra om hon kunde göra detta på mig. Hon hade inte exakt glazed donut nails, men med ett vitt nagellack och Mermaid glitterpulver ovanpå blev det ganska likt. Och minst lika snyggt! Passar dessutom till precis allt!

Denna hajpade nagellook började tydligen med en kändis på gala. I det här fallet Hailey Bieber som visade sig på röda Met-mattan med sina långa och välmanikyrerade naglar mjölkigt glänsande – som gjorda av glasyr. Internet gick i spinn och looken fick snabbt nästan 2 miljoner träffar på Google och hela 72 miljoner på Tik Tok. Nu frågar man sig om detta kan bli den nya franska manikyren? Varför inte? Detta är fräscht elegant och passar till det mesta – allt från jeans och t-shirt till – galadress. Jag tycker personligen att det är mer spännande än fransk manikyr, som jag alltid har tyckt varit lite tråkigt – och beige.

Men det är ju jag. Och jag älskar blingbling!

PS Den gröna stickade västen på bilden med strassknappar fick jag i födelsedagspresent av min älskade Nanna och Elias. Visst är den fin! Från Ganni såklart!

 

Naglarna matchar strassknapparna i min Ganni-väst
Nylackade naglar
Mosaik och naglar som glänser

2 Comments

 1. Nanna

  Så fina!!!

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack sötnos! Kul att du gillar dem. Jag tycker också det är coolt. Neutralt, men ändå blingigt! Ha det bäst – puss puss!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *