Nästan slut på sommaren, men ännu inte höst…

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Då är det perfekt med lager-på-lager, väst (älskar västar!), slipover, och schacket (skjortjacka). Men man är fortfarande solbränd och det är fortfarande ganska varmt, så det känns ok att ha bara ben. Kanske med ett par strumpor som jag har i min första outfit. Fördelen med lager-på-lager är man kan skala av sig plagg om solen plötsligt skulle komma fram. Vädret växlar ju en del… Det är också fortfarande kul att satsa på färg! Tycker jag i och för sig alltid… Men mina nya favoriter just nu är neonfärger, så det har jag satsat på såväl på naglar som slipover och skor. Och på revärerna på jackan.

Gillar verkligen kombon jag fick till här!

Fick faktiskt beröm för min outfit från en okänd kvinna när vi besökte ett galleri igår. Det är så kul att ha en välfylld garderob, för vad jag än köper så kan jag alltid hitta plagg som passar ihop med mitt nya inköp! I den här outfiten är det bara jackan och bootsen som är nya. Jackan från Mads Nørgaard som jag fyndade för 70% rabatt i Köpenhamn. Bootsen var också ett reafynd – älskar att fynda – från AGL. Det blir en fin effekt när strumporna syns igenom nättyget. Men klänningen med silvernitar är en Sonia Rykiel, som säkert har 10 år på nacken. Strumporna från Baum & Pferdgarten köpte jag i höstas och de är ju en perfekt match till jackan. Ibland har man tur! Jag har även plockat fram min mammas gamla smycken; en lång guldkedja och en lång vitguldskedja. I rödguldskedjan har jag hängt en rund boll skapad av den finske smyckesdesignern Nestor Westerback. Jag har matchande örhängen också. Tycker de är så fina!

Outfit: Rutig jacka med neonrevärer: Mads Nørgaard, svart stickad klänning med silvernitar: Sonia Rykiel, svarta boots med nätdetaljer: AGL, Brun/gula strumpor: Baum & Pferdgarten, Svart handväska: Chanel, halsband: Nestor Westerback.

Jacka Mads Nørgaard, klänning Sonia Rykiel, boots AGL, strumpor Baum & Pferdgarten, väska Chanel
Älskar de neongula revärerna på jackan!
Kul att strumporna syns igenom nätbootsen
in mammas gamla smycken
Älskar vår nya entré!

Älskar mitt slipover-fynd från Zara!

50 kronor kan den väl vara värd, tyckte jag… Tänkte att den skulle passa bra till mina neongröna träskor. Den rutiga skjortjackan från Munthe är bara sååå skön! Härligt mjuk flanell och två sköna fickor att hänga i. Och så är den ju sydd i så många tyger att den passar till de flesta färger, vilket är en klar fördel för mig, haha. Träskorna har jag använt en hel del redan. Jag gillar att det är lite klack så man blir längre, utan att de är skyhöga eller svåra att gå i. Och så gillar jag färgklicken! Jeanskjolen har jag använt hur mycket som helst. En snygg jeanskjol bör ingå i alla kvinnors garderob.

Outfit: Skjortjacka: Munthe, Stickad slipover: Zara, Jeanskjol: Lexington, vit t-shirt: Hope, Neongröna träskor: Swedish hasbeens, bruna solglasögon: Elsa Hosk.

Lager på lager i glada färger
Min shortjacka från Munthe är perfekt för kallare dagar
Till och med nagellacket är i neonfärger
Gillar verkligen mitt fynd från Zara – neongrön slipover
Solglasögonen får hänga med ett tag till

Och så tillbaka till ljusblått…

Gillar kombon av tufft och ljuvt, med den ljusblå dunvästen och vita volangkjolen. Och så sneakers till. Den ljusblå- och vitrutiga toppen från Neo Noir är det perfekta plagget när det är varmt, men inte sommarvarmt. Den är kortärmad, men ändå i lite kraftigare tyg. Dunvästen och väskan kunde jag inte motstå när jag såg dem i vintras. Mads Nørgaard är som sagt en favorit… Volangkjolen är säkert 20 år gammal. Den hittade jag på Benetton en gång i tiden och har jag aldrig kunnat rensa ut den ur garderoben (vilket jag är tacksam för eftersom den fortfarande används flitigt).

Outfit: Vit- och ljusblårutig topp: Neo Noir, vit volangkjol: Benetton, ljusblå dunväst och ljusblå dunväska: Mads Nørgaard, ljusblå sneakers: Ghoud, solglasögon: Elsa Hosk.

Ja detta är 3 outfits som jag trivs i nu när det fortfarande är varmt, men ändå lite kyligt till och från. Färgglatt och skönt och lite galet.

Idag blev det ljusblått och volanger!
En dunväst är perfekt att slänga på sig när det blir kyligt!
Tufft och gulligt på samma gång!

2 Comments

 1. Klara Selén

  så mycket fina kläder!!! <3

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack min ängel! Kul att du gillar mina outfits!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *