Och vilket fantastiskt väder!

Ja, den här sommaren kommer gå till historien som en av de bästa på länge! Den verkar aldrig ta slut. Trots att vi är i slutet av augusti så fortsätter solen att skina. Idag är det dock lite mer höstigt i luften – krispigt på något sätt. Det bästa är att jag vet att vi kommer få ännu en sommarvecka i september – i Palma (Illetas). Jag har redan bokat bord på vår favoritrestaurang på stranden på min födelsedag. Så jag ännu en gång får avnjuta världens bästa hummerpaella!

I sommar har vi haft totalt 18 övernattningsgäster.

Och det är helt underbart och en av anledningarna till att vi byggde ut huset så att så många som möjligt av barnen skulle få plats när de hälsar på från Stockholm, London och Bryssel. I år hade vi även besök från Göteborg och Kalmar. Det enda var att många kom på samma gång i augusti, men det gick bra det också. Här kommer bilder från alla fina minnen i sommar, från födelsedagsfirande med kräftskiva (supergoda färska svenska kräftor) med Nanna och Elias och Ludde, Lisa, Charlie och deras kompisar med sonen Valter till nästa kräftskiva med födelsedagsfirande, den här gången med Klara och Seth, Valter och Caroline. I början av sommaren hade vi även besök av Rickys syster Lotta och hennes son Oskar med flickvän Jonna och dotter Tyra. Även Maddis dotter Jenny kom hit en sväng från Göteborg. Tyvärr har jag inga bilder från dessa tillfällen… Vet inte varför. Hade väl inte kommit igång med fotandet då.

Klaras kille hade inte förväntat sig detta när han besökte Sverige för första gången.

Man kan ju tro att man har hamnat på Rivieran, som han uttryckte sig när vi tog ner honom till vår vackra, vidsträckta strand. I strålande sol och värme och kristallklart vatten som faktiskt hade lyckats ta sig upp till badbara 24 grader. Det är fantastiskt att få visa Sverige från sin allra vackraste sida. Höllviken är mindre lockande i snålblåst och regn – och mörker…

Vi hann med en hel del annat också.

Vi har inte rest så mycket i sommar, men vi hann med en kort visit i Göteborg för att ta farväl av Maddis i minneslunden på Östra kyrkogården tillsammans med hennes närmaste. Vi var också och såg Weeping willows på Skillinge teater med Marianne och Anders. Och lite annat smått och gott. men i stort sett har vi bott på stranden, tillsammans med olika strandkompisar. Och nu blir testet som sagt att åka till Mallorca. Vi hoppas att det går bra! Längtar…

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Charlie, Lisa och Ludde på besök
Nanna och Elias
På utflykt till falsterbohus
Födelsedagsfirande med kräftor!
Kräftskiva på gång!
Jag och Ricky
Vi fick fina blommor och örter
Charlie och Nanna
Charlie fick också en kräfthatt
Klara och jag på Moosehead
Charlie öppnar paket
Elias fick gåsatoppflor med sitt namn
Big party
Massor av färska svenska kräftor
Ricky fick en picknick-bricka
Massor av hallon från Hallongården
frukost, big family
Charlie fick en fin badpool
Aperol spritz på kvällen
Valter på besök
Valter och Caroline
Ljuvliga stranddagar
Skymning på Kämpingestranden
Valter är modig!
Solen går ner över stranden
Sommarkonsert i Skillinge
Weeping willows
Med Marianne och Anders
I Göteborg för att minnas Maddis
Skål!
Ricky och Lotta
Lotta på frukosten
Stranddagar
Finbesök från London och Bryssel
Kräftskiva och födelsedagsfirande igen
Kall öl efter stranden
SUP.en fick vara med också
Härligt strandhäng
Många vänner på stranden
Petra, Madde och jag

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *