Det är bra att flytta ibland, för då dyker det upp spännande saker…

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Som till exempel dessa höga Nike-sneakers, som säkert är minst 15 år gamla. Inte särskilt slitna och dessutom trendiga igen. Jag har sagt det förr och jag säger det igen: jag tänker INTE sortera ut kläder och skor som jag gillar (och som fortfarande passar). För hux flux är de trendiga igen och då har man en unik modell/färg som ingen annan har just nu. Jag älskar sneakers och höga modeller är extra sköna. De passar bra till min oversize dräkt från Ganni och varför inte bära dem till nätstrumpor? Kul kontrast, eller hur?

Outfit: Svart-/rödrutig kjol och kavaj: Ganni, svarta höga sneakers: Nike, rosa sweatshirt med text Savoir faire: inköpt i Paris, rosa leopardmönstrad scarf: Malene Birger, svarta nätstrumpor: Lindex.

Jag gillar minanygamla höga sneakers
Mina Nike sneakers som jag hittade i en garderob
Härligt oversize dräkt från Ganni

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *