När det inte är alltför varmt vill säga…

Den här jumpsuiten från Levi’s köpte jag på rea förra året och då använde jag den aldrig… Kan bero på att sommaren tog slut. Nu älskar jag den och har använt den mycket. Den är kaxig på ett härligt sätt och går att kombinera med många olika kavajer och overshirts. Den blir extra cool med kavajen från Mads Nørgaard, för det krävs lite “edge” när man har ett beige plagg, tycker jag. Därför har jag också valt att bära mina coola svarta nätboots från AGL till.

Jag tar med en bild där man ser jumpsuiten bättre, utan någon kavaj över. Den är så skönt baggy – en klar fördel när det faktiskt ÄR varmt och soligt. Vid midjan finns spännen, så man kan välja hur mycket man vill markera midjan (om man har någon haha).

Outfit 1: beige jumpsuit med korta ben: Levi’s, rutig kavaj med neondetaljer: Mads Nørgaard, svarta boots med nät: AGL, handväska: Dior Bostonbag, solglasögon: Le Specs.

Outfit 2: beige jumpsuit med korta ben: Levi’s, vita sneakers: Bally, solglasögon: Le Specs, Handväska: Louis Vuitton Noé.

Mads Nørgaard, Levis, Le Specs, Dior
Skön sommarklänning från Ganni
Lång tjock hästsvans
Visst är det snyggt med stickat från Pringle?
Svart och vitt från Pringle

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *