Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

I helgen hade vi finbesök!

I fredags kom Ludwig och Lisa från Stockholm, med sin franska bulldogg Bertil. På lördagen hämtade de en hund till. Då kom Kajsa, en gatuhund från Bosnien. Hon var trygg och stabil på en gång, så det gick över förväntan att integrera henne i familjen. På lördagen kom också Valter och Caroline från Bryssel. De tog med sig Klara på vägen från Malmö. Hon jobbar på kollo i nordöstra Skåne och var hemma över helgen. Anledningen till det är att vi allihop skulle varit med på Hedwigs och Jimmys bröllop den 4 juli. Men det sköts fram till nästa år, som så många andra bröllop i år. Fördelen var att alla hade bokat den här helgen, så vi kunde samla alla – utom Nanna som var i slutspurten på sin kollektion inför examen i måndags och mycket stressad inför detta. Mer om detta i nästa inlägg. Vi åt fantastiskt god mat – en gigantisk paella som Richard lagade på sin nya Murikka (ute i regnet) och så min solskenskaka. Det var i alla fall sååå mysigt att träffa alla igen!

Rcky tar hand om nya hunden Kajsa
Ricky lagar paella på murikkan, i regnet
Ricky passar Bertil – franska bulldogen
Vi badar i havet i halv storm
Efter badet
Kajsa och Bertil

Regn och rusk hela helgen

Vi har ju haft fantastiskt väder hela försommaren, så det kändes lite orättvist att det regnade hela helgen, nu när vi hade besök från Bryssel och ett par hundar som hade mått bättre av att vara utomhus. Sommarhuset är inte riktigt dimensionerat för många personer inomhus, men det gick bra ändå. Finns det hjärterum, så… Valter, Caroline, Klara och jag trotsade vädret och gick en power walk på söndagsmorgonen och efter den hoppade vi i havet. Det var rätt höga vågor faktiskt, men ändå häftigt att bada i havet. I alla fall efteråt! Bra sätt att starta dagen.

På Barporto med Valter och Caroline

Söndag med utflykter och film

På söndagen åkte vi till Slättarps gård med Caro och Valle. Det var fler som hade fått samma idé kan man säga… Där är dock alltid mysigt att vara och kolla in alla fina inredningsprylar och kläder. Sedan åkte vi till Barporto vid hamnen, för även om vi inte kan vara ute vid havet, så kunde vi sitta bra och titta ut över havet. Jag åt en fantastisk pasta vongole, som innehåller två favoriter – pasta och musslor. Valle och Caro tog räkor och Ricky silltallrik. Supersmarrigt. Man får hitta på roliga saker när vädret är kass. På kvällen såg vi filmen om Björn Borg, som inte våra gäster sett. Jag minns exakt var jag var under Wimbledon-finalen mellan Borg och McEnroe. Jag var bara 13 år, så jag tvingade med på sommarsemester med mina föräldrar – i myggrika Dalarna. Mamma och pappa var ute och vandrade och jag satt kvar i härbret och lyssnade på radio. Ja precis, på Wimbledonfinalen. Det var ett starkt minne (även om jag i den åldern hellre varit hemma med mina polare).

1 Comment

  1. Fredrika Selen

    Thank you for your nice words! I’m really glad you like it! See you again soon!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *