Något annat är väl inte möjligt.

Alltså dessa kunde jag bara inte motstå när de hamnade på Baum & Pferdgartens sommarrea. Ett av mina favoritmärken som ni vet vid det här laget. Jag gillar ju det som är spektakulärt och lite galet. Men när ska man bära ett par silvershorts, tänker du? När som helst, säger jag. Det gäller bara att kombinera dem rätt. Sätter du ihop dem med sneakers, chunky sandaler, en grov tröja eller vid overshirt har du en fin vardagsoutfit. Ok, kanske inte varje dag, men jo faktiskt.

Jag tycker alla dagar ska få vara speciella och man ska känna sig fin. Som till exempel dagen efter vårt bröllop, när vi vaknade i brudsviten på Savoy i Malmö. Då ville jag känna mig fin, även om det var “dagen efter”. Vi hade fått hjälp att transportera alla våra bröllopspresenter upp till vårt rum på hotellet (tack Micke och Camilla), så efter frukost hade vi paketöppning. Då måste man ju vara fin! Och fin måste man vara när man åker till bästa frisören HannaG för att klippa håret.

Och såklart kan man få till en festoutfit med dessa shorts! En oversize kavaj och ett par klackar och några stora maffiga smycken – tadaaa! Redo för fest!

Och glöm inte – det gäller att göra varje dag till en fest!

Pssst! Notera hur perfekt jag matchar det stora silverpaketet!

Outfit 1: naturvit kaschmirtröja: American vintage, silvershorts: Baum und Pferdgarten, halsband med stora ljusblå pärlor: Baglady, vita sneakers med stort guldspänne: Bally.

Outfit 2: vit overshirt: Baum und Pferdgarten, vitt stickat linne: Zara, solglasögon: Le Specs, silvershorts: Baum und Pferdgarten, chunky vita sandaler: Buffalo.

Jag i mna silvershorts på Savoy i Malmö
Skön sommarklänning från Ganni
Vid presentöppningen bar jag halsbandet från Baglady
Visst är det snyggt med stickat från Pringle?
Jag matchar silverpaketet

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *