Och det är vi såklart jätteglada och stolta över!

Vi fick frågan om vi kunde tänka oss att en fotograf kom hit och tog bilder på vårt hem, till en inredningstidning. Jättekul och spännande, sa jag. Naturligtvis kan vi det!

Fotografen hade fått tips av Emma, på Dahlia och vänner. Tydligen är det svårt att hitta hem som är annorlunda och personliga – inte bara vita väggar och “rätt” inredningsprylar (som alla andra har). Nej, de var faktiskt på jakt efter det lite udda och unika. Och det gjorde ju det hela ännu roligare, att de tyckte att vårt hem var speciellt. Hon kallade vårt hem “maxat och lyxigt” och visst, det är långt ifrån vitt och minimalistiskt.

Ganska mycket jobb med att styla och fixa

Så jag fixade och grejade hemma, det vill säga plockade bort massor av saker och satte nya, fina blommor i alla vaser och fejkade lite matlagning på gång. Det senare innebär att man sätter fram en fin gryta, lite örtkryddor, oljor, ett bröd etc. Och så kom fotografen Hanna Ågren hit och tog massor av fina bilder. Hon var otroligt skicklig på att fota inredning! Hon tog ett par fina bilder på mig och Ricky också, för “tidningen vill gärna ha bilder av de som bor i hemmet också”. Inga problem, sa jag. Jag är linslus, haha.

Jag får inte avslöja för mycket…

Tyvärr kan jag inte visa fler än dessa tre bilder, för tidningen måste ju hinna publicera bilderna först. Och tydligen kan det ta upp till ett år – hur ska jag kunna hålla mig! Jag får heller inte avslöja vilken tidning det gäller, men ett är säkert: det är otroligt kul att ha fått en hel uppsättning superfina bilder av sitt hem! Det kan man ju inte fixa själv, med mobilen.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Vårt vardagsrum
Vårt sovrum
Jag och Ricky på vår uteplats

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *