Ljusblått, ljusblått, ljusblått… Nu även på fötterna.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Som alla vet har jag många kläder i min absoluta favoritfärg – ljusblått. Därför var jag ju bara tvungen att köpa ett par sneakers i denna underbara färg! Jag har spanat på dessa från Ghoud länge, men jag tyckte de var för dyra. Men så dök det plötsligt upp ett erbjudande på miinto.se och då slog jag till. Jag ääääälskar dem, tycker de är så snygga (om jag får säga det själv)! De har så många fina detaljer. Dessutom kommer de matcha många plagg i garderoben. Min kära väninna Madde undrade hur jag vågade köpa skor online och om jag var säker på ett de skulle passa? Jag har kanske haft tur, men de gånger jag har köpt skor online har de passat. Märkligt, men sant. Njaaaeeee förresten, mina overknee-stövlar från Reschia är inte supersköna om jag ska vara ärlig. Därför har ni inte sett de så ofta här på bloggen tyvärr. För de är verkligen snygga! Tillbaka till mina nya ljusblå sneakers – de sitter som en smäck! Fantastiskt sköna på en gång. Blir fräscha till det mesta i sommar (och nu). Och så tycker jag att sneakers är det bästa man kan ha på fötterna!

Med det sagt. Nu är det köpstopp på kläder och skor och allt sådant! Hädanefter får jag fynda i min välfyllda garderob.

Outfit: ljusblå sneakers: Ghoud, ljusblå långskjorta/skjortklänning: Sixty Days, svart kavaj: Wera, jeans: H&M, blå trenchcoat: Whyred.

Blev snyggt med mina nya sneakers till denna outfit
Svart kavaj och ljusblå långskjorta
Snyggt förpackade sneakers!
Men trenchcoat från Whyred till
Snygga detaljer i blankt skinn

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *