Självklart har jag myskläder även för sommartider!

Man kan ju inte ha det obekvämt bara för att det är sommar! Även denna årstid kastar jag av mig “jobbkläderna” så fort jag kommer hem, tar av mig bh:n och kliver i någon av mina sommarmysdresser, till exempel det här otroligt härliga setet i knallröd frotté, från Lexington. Shorts och hoodie som jag fyndade för något år sedan på Holken nere i Falsterbo. De har för övrigt en hel del fina kläder… Och Lexington är ett av mina favoritmärken för myskläder. Deras joggingbyxor är så mjuka, så mjuka att ha på sig. Vissa varumärken har rätt passform för ens kropp, och Lexington passar mig.

Outfit: röd hoodie och röda shorts i frotté: Lexington, vitt linne med röd logo: Ganni, flipp flopp i guld: Ipanema.

Mysdress i rött från Lexington
Skön sommarklänning från Ganni
Linne från Ganni
Visst är det snyggt med stickat från Pringle?
Svart och vitt från Pringle

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *