Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jahapp, då var inte lägenheten vår längre…

Nu är det nya tider. Tid att bo i sommarhuset ett år och planera och övervaka hur tillbyggnaden växer fram. Det är också spännande! Det är bara det att jag verkligen älskade vår lägenhet i Malmö – N. Åbergs gamla kafferosteri. Läget, stilen, storleken, layouten. Ja, allt. Bara bokhyllan är ju underbart generös – kommer jag sakna! Och det härligt stora badrummet! Och vårt Kermit-gröna kök… Känslan av att allt man behöver finns inom 5 minuters promenad. Så var lägenheten så speciell i sin stil. Inte sekelskifte, utan mer industristil. Här har vi haft så mycket kul! Många stora roliga fester! Men men, får väl flytta tillbaka till sta’n om längtan blir för stor. Inget är för evigt och det är alltid kul med förändring! Det ska också bli otroligt spännande att få bygga sitt drömhus! Att få alla de där rummen och utrymmena man alltid drömt om! Och i fredags kväll lämnade vi nycklarna till de nya ägarna. Jag är glad att de ser fram emot att få flytta in och också verkar älska lägenheten. Det känns bra.

N Åbegrs kafferosteri i Malmö

Så nu firar vi! Dubbelt upp!

Direkt efter att vi lämnat över lägenhetsnycklarna åkte vi till Skanörs gästis för att träffa Maddis och Ulf. Och för att fira Ulf som fyllde 70 år i veckan! Så nu glömmer vi det förflutna och ser framåt istället.

Skål för Ulf 70 år! Och för allt spännande som ligger framför oss!

Psst! Kolla in vinet på bilden längst ner. Sååå gott! En pinot noir som smakade jordgubbar.

Ulf fyller 70 är!
Maddis på Skanörs gästis
Supergott vin!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *