Som till exempel Mads Nørgaards underbara ljusblå dunkit!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Japp, och extra svårt att motstå blir det när det är ljusblått, gosigt och kommer från ett av mina absoluta favvomärken – Mads Nørgaard! Visst är detta så fint! Och PRAKTISKT! En dunväst har man alltid nytta av. Inomhus, utomhus, på resa, över en tröja, skjorta eller klänning, eller under en jacka eller kappa. Det perfekta plagget helt enkelt! Och väskan är bara så söt! Puffig och mjuk. Den kan man ha som kudde om det skulle behövas någon gång… Man vet ju aldrig. Jag får nog döpa om det här setet till överlevnadskit och då räknas det väl inte till onödiga spontanköp, eller..?

Och tänk att man kan börja plocka fram sina sneakers nu. Våren är hääääär!

Outfit: Ljusblå dunväst: Mads Nørgaard, ljusblå skjorta med volang nertill: H&M, svarta supermjuka byxor med utanpåfickor framtill: Malene Birger, ljusblå dunväska: Mads Nørgaard, vita sneakers: Eytys, blåsvart fluffig jacka: & Other Stories, vita nätstrumpor: Lindex.

Ljusblå dunväst och ljusblå dunväska från Mads Nørgaard
Sneakerdags! Här Eytys fina vita.
Gillar verkligen min nya ljusblå outfit!
Glad i bilen!
Snyggt när volangkanten på blusen syns
Matchar min nya ljusblå outfit med min fluffiga jacka
Dessa är som ett fluffigt ljusblått duntäcke
Ljusblått är en underbar färg!
Dunväst är faktiskt ett extremt praktiskt plagg!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *