Vårt bröllop överträffade alla förväntningar!

Vädret var perfekt, maten fantastisk, vigselceremonin högtidlig, men ändå personlig, kvartetten från Malmö symfoniorkester spelade otroligt fint, DJ:n spelade bästa musiken så jag kunde dansa hela kvällen (som jag längtat), talen var otroligt rörande och varma och jag kände mig skitsnygg hela dagen och kvällen – tack till Klara (makeupansvarig), Nanna (ansvarig för mina outfits) och HannaG (ansvarig för hår, uppsättning av slöja etc).

Inget kändes stressigt och tajmingen var perfekt och Ricky orkade hela dagen och natten! Men, som alla sagor är det väl bäst att vi börjar från början, så det här inlägget kommer att handla om allt som händer före själva bröllopet. Vi väntar också på alla bilder från våra eminenta fotografer Micke och Camilla. Det ska bli otroligt spännande att se dem! Jag kände mig som värsta superkändisen så många bilder som de tog…

Alla älsklingar kom hem till oss.

Veckan före bröllopet dök alla barn med respektive, hund och barnbarn upp! Klara var först ut, hon kom från London på måndagen, så henne mötte vi på Kastrup. På tisdagen kom Ludde, Lisa och lille Charlie, som redan kan ta några steg trots att han bara är 10 månader. Hunden Kajsa icke att förglömma. På torsdagen kom Valter och Caroline från Bryssel och Nanna och Elias från Stockholm, men de åkte direkt hem till pappa för att hinna träffa honom också. Vi blev bjudna på hamburgermiddag av Ludde, Lisa, Hedda och Jimmy på torsdagskvällen, vilket var superlyxigt! Alltid härligt att få komma till dukat bord. Vi jobbade på dagen också, så det hade blivit lite stressigt annars.

Lugn fredag med strandhäng och mjukglass.

På fredagen var vädret fantastiskt, som det verkar fortsätta vara den här sommaren (håller tummarna) så vi gick ner till stranden. Jag stannade bara en stund, för jag ville absolut inte bränna mig i solen och jag kände att jag redan hade en ganska perfekt lagom solbränna. Nanna och Elias fick jag dock ringa efter när de hade varit där lite väl länge. De hade somnat på mage och var rätt så röda på sina ryggar, aj! På eftermiddagen gick vi och åt mjukglass här hos vår granne, pointen. Det var otroligt länge sedan jag åt mjukglass, det är ju faktiskt supergott! Ricky tyckte det var så gott, så han åt två. Sedan var det dags för projekt tvätta och volymföna mitt hår. Klara gjorde sitt allra bästa, men det är inte helt lätt att volymföna hår med extensions… Men det blev bra nog. Sedan åt vi kinamat och gick och la oss tidigt. Det är en STOOOR dag imorgon!

Dagen D – bröllopsdagen!

Började med min vanliga träning på crosstrainern – bästa starten på dagen! Sedan en rejäl frukost på det, allihop tillsammans. Det är så mysigt att ha alla hemma! Utom Hedda och Jimmy förstås, eftersom de bor så nära så de kan bo i sitt eget fina hus. Efter frukost började alla göra sig fina; sminkning, vaxning, rakning, strykning av skjortor. Nanna och Elias hämtade min supersöta bröllopsbukett på Sommarboden i Höllviken, och Rickys corsage (heter det så?). Blomma på kavajslaget. Klara sminkade mig sååå fint, hon är verkligen proffsig på detta! Vi hade gjort en testsminkning någon vecka innan, så vi visste hur vi ville ha det. Men den här gången överträffade hon sig själv! Jag kände mig så fin! Alldeles lagom mycket makeup, man vill ju inte känna sig “utklädd”.

Dags att åka till High Court och Savoy med väskorna!

Sedan körde vi i två bilar in till sta’n. Vi stannade till vid Savoy och lämnade in våra väskor där. Ricky och jag hade bokat bröllopssviten och våra barn fick också stora, lyxiga rum. Redan på parkeringen möttes vi av, ja först Katarina och Claes som hade checkat in tidigt på Savoy för att njuta av sitt rum. Vi möttes också av våra fantastiska fotografer Micke och Camilla som började fota direkt. Allt ska dokumenteras! Är som sagt sjukt nyfiken på deras bilder! Vi hade två egna rum på entréplan, där vi kunde göra oss iordning och kvartetten kunde lägga sina instrumentlådor, fotograferna sina grejor med mera. Toastmaster Valter pratade med hovmästaren och någon vänlig själ (var det Elias?) la ut placeringskorten i plenisalen, där middagen skulle äga rum. Jag hann titta in och dukningen var sååå fin! Min älskade frisör HannaG satte igång direkt med mitt hår. High Court bjöd på champagne som vi kunde avnjuta under tiden. Helt perfekt! Jag hann också byta några ord med vår vigselförrättare Carina Wutzler.

Jag tror att jag stoppar där faktiskt. Nästa inlägg kommer att handla om själva bröllopet – ihhhh! Vilket bröllop sedan!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Morgonträningen avklarad!
Nästan hela gänget samlat på vår uteplats
Ludwig och Charlie med farfar
Charlie badar i vårt badkar
På torsdagen bjöd Ludde, Jimmy, Lisa och Hedda bjöd på burgare
På fredagen bjöd Caroline på mjukglass
Ricky är inne på mjukglass nummer två
Dagen D – bröllopsdagen!
Jag är taggad för bröllop!
Klara sminkar mig inför bröllopet
Så här fin blev jag efter sminkningen!
Närbild av min makeup
Vi börjar bli påklädda och klara att åka
Lite poserande under portalen
Samling på baksidan
Ricky sitter i skuggan och samlar kraft
Valter och Caroline i finstass
Min vackra brudbukett hämtades av Nanna och Elias
Caro vilar sig inför dagen
Utanför bröllopslokalen – High Court
Klara tar en sista cigg
Ricky på gång!
På plats framför spegeln för att bli vacker
Snygga ungdomar på väg in i lokalen
Hanna G fixar mitt hår så det blir helt perfekt!
Hanna gör en fläta att fästa slöjan i
Och så ska skorna på
Rickys blomma på plats
Ricky och jag före bröllopet

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *