Nu är bröllopsförberedelserna i full gång…

Ja, det är verkligen på slutspurten, för på lördag smäller det! Något som jag alltid har drömt om är att ha tjockt hår. Jag har mycket hår, många fina hårstrån, men tunna. Och är det någon gång man ska göra något man alltid har drömt om, så är det väl till sitt eget bröllop!!!

Sagt och gjort: dags för extensions.

Jag är sjukt nöjd med resultatet! Efter olika tips och rekommendationer från vänner och bekanta så hamnade jag på salongen Vassa strå på Caroli och tekniken Hair talk. Det gick snabbt att sätta dit och helt plötsligt hade jag en lång, svallande hårman. Det är så märkligt för plötsligt kan jag ha två tjocka flätor, eller en ännu tjockare fläta bak och när jag slänger ihop en knut med en scrunchie i nacken, så blir det något av den. Det blir inte bara en liten fjösig topp utan en rejäl knut. Fantastiskt! En underlig känsla som samtidigt känns bra! Lite ovant med tungt hår på ryggen bara.

Det är dock ett projekt att tvätta håret.

Jag har fått en hel kasse med hårprodukter till mina extensions. Speciella Hair talk-produkter. Till och med en särskild hårborste. Så numera tvättar jag håret på kvällen… Otroligt nog är det inte så många som har lagt märke till förändringen. Men det tar jag som en komplimang, eftersom det betyder att färgen är helt perfekt och smälter in i mitt eget hår.

Så nu kan min fantastiska frissa HannaG göra en fantastisk håruppsättning till bröllopet på lördag! Jag är sååå taggad!

Långt tjusigt hår
Känns otroligt ovant med långt hår
Tjocka flätor
Visst är det snyggt med stickat från Pringle?
Svart och vitt från Pringle

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *