Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Då var jag igång!

Med foodbox challenge och Näset bootcamp. Nu har jag tränat bootcamp i novembermörkret två gånger den här veckan och det känns bra. Jag skulle egentligen träna en gång till, men vi ska ut och vandra 10 km med “Kultisgänget” imorgon, så det får räcka. Jag har faktiskt inte ens särskilt mycket träningsvärk efter träningen. Faktum är att jag tränar på egen hand i princip varje morgon, så det känns bra att jag ändå lyckats få en allsidig träning på egen hand! Klapp på axeln. Jag fortsätter träna på morgnarna, men då fokuserar jag framför allt på konditionsträning och smidighetsövningar (stretch). Beviset på att jag tränar flitigt hemma ser ni nedan. Min fitbit ljuger inte! Styrketräningen får jag på bootcamp. Det är riktigt kul att träna tillsammans med ett glatt gäng igen. Var så länge sedan jag var på gruppträning. Det börjar bli lite väl kallt ute bara… Det är värst under tiden då alla ska registreras och träningen ännu inte kommit igång.

Maten går över förväntan!

Alla foodboxar jag ätit hittills har varit riktigt goda! Och jag blir mätt. Jag har även börjat äta frukost nu: havregrynsgröt med äpplemos, några färska blåbär och lättmjölk. Och ett snapsglas ingefärsshot. Lunchen och kvällsmaten består av boxar. Sedan ska jag egentligen lägga till ca 500 kalorier till enligt min kroppsmätning, men jag har inte känt något behov av det. Tycker inte det borde skada om man äter lite för få kalorier. Jag har adderat någon frukt vissa dagar bara. Men nu kommer själva utmaningen – helgen! Jag får lov att dricka max 3 glas vin och då får det inte vara våra gigantiska vinglasstorlekar. Normala (små) glas bara. Den här helgen kommer nog att gå ok, för vi ska inte på någon fest och har inte bjudit hem några vänner. Jag behöver bara klara av en farsdagslunch på söndagen. Nästa helg blir tuffare. Då ska vi upp till Stockholm och vi har redan bokat bord på Hasselbacken på fredagen (vi bor där) och Prinsen på lördagen. Voijne, voijne…

Nedan ser ni hur pepp jag är på väg till min första träning! Vi fick en jättefin kokbok också med en hel del bra tips och recept. Det tackar vi för! Psst! jag har redan gått ner 1,5 kg på 5 dagar, så det verkar som att det funkar, ta i trä…

På väg till första bootcamp-träningen
Beviset på att jag har tränat flitigt
En kasse med mina måltider för en vecka, foodbox challenge
Kokbok från Foodbox challenge

Så här ser min lunch ut…

Mim lunch på jobbet

…Och så här ser Rickys lunch ut!

Det gäller med andra ord att ha karaktär!

Rickys lunch på jobbet

5 Comments

 1. Cilla

  Så grymt jobbat!!
  Är inte för få kalorier säger coachen!
  Du kommer få bättre resultat om du kommer upp i dina kalorier’
  Vi hejjar på dig🤩
  Kram från oss

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack! Jag kämpar på och det går riktigt bra. Ska skärpa mig och äta fler kalorier. Tack för uppmuntran 😊

   Reply
 2. Carolina LePrince

  Grymt jobbat Fredrika! Heja heja👏👏👏💪❤️

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack kära Carolina! Det känns extra motiverande när man får ett snabbt resultat på vågen😎❤️

   Reply
 3. Fredrika Selen

  Thank you! I’m so happy you like it – and write to me to tell me you like it! I hope you continue to read my posts. Thank you!

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *