Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Så kan det gå när man klickar på en Facebook-länk en fredagskväll efter ett par glas vin…

Då kan man plötsligt ha anmält sig till 30 dagars Foodbox challenge på Näset Bootcamp. Mitt i mörkaste, dystraste november – utomhusträning… Kallt, regnigt och jobbigt. Men faktum är att jag är taggad! Igår kväll vägde jag in mig och Nanna följde med som moraliskt stöd – tack! Man gör en komplett kroppsanalys och får reda på hur mycket muskler, vätska, fett, mineraler och proteiner kroppen består av. Jag kan säga en sak: det kan bara bli bättre! Det var inte så illa i och för sig. Vätskenivå, muskelmassa, mineraler och proteiner var normalt, ja till och med bra, men fettmängden var mindre bra (inte förvånande). Jag vet att jag har “muffinsmage” = klimakteriefett runt buken. Och det är snudd på omöjligt att få bort! Så nu testar jag detta.

Foodbox challenge går ut på att man får med sig 10 matlådor i veckan (lunch och middag) som totalt ger ca 1000 kalorier om dagen. Sedan skulle jag – enligt mätningen – äta ytterligare 700 kalorier. Så det känns faktiskt inte så blodigt. Vi får se om det ger resultat. Sedan ska då detta kombineras med massor av träning. Jag tränar ju redan på morgnarna, så jag tänkte boka upp ytterligare tre bootcamp-pass i veckan på kvällarna. Då j-lar borde något hända..! Eftersom jag är nyinflyttad tänkte jag att det kan vara kul att träffa lite nya människor i lokalbefolkningen också. Lära känna fler “Näset-bor”.

På måndag kör jag! Följ min utveckling här – jag lovar att återkomma!

En kasse med mina måltider för en vecka, foodbox challenge
Jag väger in mig
Dags att börja träna!

4 Comments

 1. Carolina Leprince

  Heja Heja… Ring om du behöver pepp. Det kommer gå galant. Kram C

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack kära du! Ja det ska bli spännande – kramar!

   Reply
 2. Cilla josefine

  Det kommer gå strålande!!
  Lycka till
  Bästa hälsningar
  Cilla & Josefine

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tusen tack! Jag ska kämpa på – ser fram emot detta!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *