Det hade jag inte förväntat mig!

Med tanke på allt som hänt, så trodde jag faktiskt inte att det skulle bli någon möhippa. Men tji fick jag! På fredagen i Kristi Himmelsfärdshelgen – efter min morgonträning – dök det upp två glada och fantastiska tjejer: Nanna och Klara! Den ena från London och den andra från Stockholm. Fantastiskt att de tog sig tiden att fixa detta för mig! Det är kärlek. Jag började gråta av glädje och förvåning.

Nanna och Klara dök upp med ballonger och en massa godsaker till en brunch, bubbel och juice till Bellini. De hade köpt mina favoritbullar och Nanna fixade äggröra. Vi satt och åt och pratade och bubblade en lång stund och sedan sa de att jag skulle klä mig fin, men inte sminka mig. Förresten fick vi ytterligare en sak att fira. Klara fick reda på att hon fått internship som forskningsassistens på Cambridge i sommar. På Cambridge!!! Så imponerande, men jag vet att hon är en smart brud (i lyxförpackning). Sedan körde Nanna in oss till Malmö och Ricky fick stanna hemma. Jag fick reda på att Hedda och Jimmy skulle hålla honom sällskap på kvällen, så det kändes ändå bra.

När vi kom till Malmö gick vi till Lilla torg och drack drinkar. Sedan körde Nanna oss till The Lodge och när vi kom dit väntade min kära syster Malin och fina Katarina på oss utanför. Underbart! Sedan hade vi en lång och härlig spa-upplevelse. Honolulu experience, tror jag det hette, där man fick gå igenom olika stationer lotsad av en söt kille; ångbastu, torrbastu, fotpeeling, handpeeling, insmörjning av honung, kalldusch, varmdusch, floating… You name it. Det var kul och skönt! Sedan hamnade vi ett vilorum, ja du ser själv på bilderna.

Infinity-poolen hade en vidunderlig utsikt över naturen runt omkring. Och vädret var lite dramatiskt, med omväxlande sol och stora mörka moln. Verkligen vackert!

Mina kära vänner och döttrar hade sedan bokat ett VIP-rum vid infinity-poolen, med champagne och ett lyxigt fat med frukt, choklad och nötter. Sååå lyxigt! och så hittade Klara en massa hattar på väggen som vi var tvungna att prova…  Innan vi gick in i VIP-rummet tog jag ett dopp i kallbadet vid poolen. Tänkte att det nog inte var fel att pigga upp sig lite.

Sedan duschade vi, klädde om och sminkade oss och så bar det av till Malmö igen. Den här gången hamnade vi på Johan P – en av mina absoluta favoritrestauranger! Där åt vi moules frites och drack ett supergott krispigt vitt vin till. Den perfekta avslutningen på en perfekt dag! Jag är så tacksam att få en sådan fin möhippa tillsammans med mina bästa! Och att jag slapp klättra i berg, hoppa bungy jump eller sälja kyssar på Stortorget. Det har varit tillräckligt med utmaningar i mitt liv den senaste tiden, så att bara få vara och lyxa och koppla av och ha kul med mina vänner var det bästa jag kunde få! Tusen tack till alla som fixade detta – ni är bäst!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Nanna och Klara överraskade mig med lyxbrunch
Perfekta brunchen
Mina favoritbullar – allihop
Bellini i sugrör
Glittrig mjukisdress från Stine Goya
Känner mig extra snygg
På väg på äventyr
Ricky vinkar hej då
Klara och jag på Moosehead
Puss
Nanna och jag
Den vackra vägen upp till The Lodge
Efter Honolulu experience
Hela gänget på spa
Klara och jag gosar i Infinity-poolen
Klara och jag
Underbart bad!
Pool med utsikt
Vacker utsikt
De hade till och med bokat VIP-rummet
Kolla in det lyxiga fruktfatet!
Klara är förväntansfull
Katarina och champagne
Damerna i hatt
Så här glad är jag!
Klara i hatt
Frukt och champagne – kan det bli bättre?
Skål!
Vi klär oss fina inför kvällen
Nanna och Klara
Middag på Johan P
Moules frites
Älskar pommes!
Supertrevlig middag!
Vilken otroligt lyckad kväll!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *