Jag vet, det här myssetet är lite för varmt just nu. Men fint.

Och man vet ju inte hur vädret kommer bli i sommar. Ni som följer mig vet att jag inte har bloggat så mycket på sistone, så först nu kommer tredje inlägget på temat myskläder. Det här är ett set som jag lyckades knipa åt mig när H&M hade samarbete med Pringle. Jag gillar verkligen deras stilrena stickade plagg och det här setet med kjol, tröja och mössa är otroligt användbart.

Man måste ju inte ha det bara som mys, det är lika fint till vardags, på jobbet. Och det är just det jag älskar – mångsidigheten i snygga mysplagg. Avkoppling, vardag, sport… Bära tröjan till andra byxor, eller shorts eller kjol och kjolen till en annan topp. Man är liksom alltid välklädd i stilrena mysdresser. Jag har ett par leggings i samma serie också. De använder jag både till power walks och som hemmakläder. För det bästa är att köpa hela setet. Då har man alltid något som passar till toppen eller kjolen eller byxan. Jag vet, det kan bli för mycket med ett helt set. Men man får otroligt många kombinationsmöjligheter, vilket jag gillar. Sedan får den egna känslan styra hur mycket man vill gå “all in”. Just nu är det ju supertrendigt med hela set, så…

Outfit: stickad, kjol med slit och vita revärer: H&M/Pringle, svart tröja med pingvinärm och vita ränder: H&M/Pringle, stickad svart mössa: H&M/Pringle.

Jag ärlskar set och kit!
Mössa, kjol och tröja
Bekvämt, varmt och ganska stiligt
Visst är det snyggt med stickat från Pringle?
Svart och vitt från Pringle

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *