Och det gör roliga texter också!

Jag var redan från början inställd på att jag skulle jaga rätt på en t-shirt med ett roligt budskap på franska när jag var i Bryssel. Och jag hittade verkligen den perfekta t-shirten med den perfekta  texten! Eftersom jag älskar pommes över allt annat, jag är lite “tokig” och gör lite annorlunda val. Dessutom har jag inte alla “frites” i samma box om man tänker bildligt att frittarna är mina barn. Jag har en frites i Bryssel (Valter), en i Stockholm (Nanna) och en liten frites i London (Klara). Mina barn är utspridda.

Texten på t-shirten lyder alltså: “Elle n’a pas toutes ses frites dans le même sachet” vilket betyder “Hon har inte alla pommes i samma box”, d v s alla hästar hemma, alla bestick i lådan, alla indianer i kanoten… Kul – och passande! Förra gången jag var i Bryssel köpte jag t-shirten på bilden längst ner. Den är ännu kaxigare: “Ta gueule, je danse”, vilket betyder “Håll käften, jag dansar”. Butiken i Bryssel där jag köper t-shirtarna har massor av roliga prints, så det kan ju bli en kul tradition. Varje gång jag besöker Bryssel får det bli en ny t-shirt med en ny text.

Orange är alltid perfekt!

Orange har länge varit en favoritfärg! Jag gillar starka glada färger och orange är så varmt och piggt. Även denna färg är trendig nu, så man hittar många roliga orange kläder i butikerna nu. Alla min kläder är dock “gamla”. Vårkappan är från Sessùn och den stickade långkoftan från Samsøe Samsøe. Armbandet och örhängena från Hermès är presenter från älskade Ricky och i den klassiska Hermès-färgen. Orange. Även Mulberry-väskan är en kär gammal vän som jag fick av Ricky i julklapp för några år sedan. Jag är så glad för den, eftersom jag aldrig sett någon annan ha en likadan. Min nya vårfärg på naglarna är dock ny. Gillar den skarpt!

Gyllene skor från Ganni

Dessa fantastiska loafers i guld från Ganni har jag fått otroligt många positiva kommentarer för. Från folk jag inte känner, på gatan och i butiker. De är en födelsedagspresent från mina barn som tyckte att det stod mitt namn på dem. Och det gör det verkligen! Jag fullkomligt älskar dem! Tänk att få så fina presenter från sina barn… Vilken lycka!

Outfit: orange långkofta: Samsøe Samsøe, orange vårkappa Sessùn, svarta skinnbyxor: Day Birger et Mikkelsen, vit t-shirt med tryck: Inköpt i Bryssel okänt märke, guldloafers: Ganni, handväska: Mulberry, solglasögon: Dior, örhängen och armband i orange/guld: Hermès.

Min nya t-shirt
Matcha matcha, armband Hermês
Älskar texten på t-shirten!
Väska Mulberry och guldloafers Ganni
Gillar verkligen den här outfiten!
Lager på lager i orange
En annan roligt text på t-shirt

2 Comments

 1. Malin Nordvall

  Älskar orange!!! Så snygga bilder!
  Letar förtvivlat efter det rätta oranga nagellacket 😂💅🏻
  Du verkar ha funnit det 🥳
  Var kommer det ifrån?
  Ha det fint! /Malin

  Reply
  • Fredrika Selen

   Hej Malin och tack! Ja orange är en underbar färg! Jag går faktiskt och får mina naglar fixade hos en tjej (annars hade de inte varit så snygga)😂 Hon har ju ett helt sortiment gellacker som jag inte tror man kan köpa som privatperson, tyvärr… Men du kan kolla in Essie. De har många fina orange kulörer! Ha det bäst!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *