Om du frågar mig, så – JAAAAA!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Och om någon inte tycker det så struntar jag ärligt talat i det! Med ålderns rätt. Jag blir provocerad när vissa säger att “man kan inte ha starka färger när man blir gammal” eller kortkort kjol går bort när man är 50+?” eller “det ser fånigt ut att bära trendiga kläder när man är äldre” eller ” man ska klippa håret kort när man blir gammal”. Bullshit. Vad är det som säger att en kort kjol eller ett par shorts är snyggare på en 20-åring än en 70-åring? Visst, det KAN vara så, men det BEHÖVER inte vara så. Och långt hår på äldre kan vara så fantastiskt snyggt! Måste man se ut som en tråkig tant eller farbror när man har passerat en viss ålder? No way! Det gäller bara att bära upp sin stil, eller som stilikonen och designern Diane von Furstenberg säger: Own it!

Pssst! Denna devis kan du få på kuddar etc  i hennes nya samarbete med H&M Home – lansering 16 april.

Jag har en förkärlek för chunky skor. Jag tycker mina ben blir snyggast i det och så lyder ju också många stiltips: om du har kraftiga ben, ska du satsa på mer rejäla klackar. Det blir liksom inte så snyggt med smala stilettklackar om benen är kraftiga (läs muskulösa haha). Ännu värre med sandaler som man ska knyta band upp runt vristerna. Ingen hit. Men, så tycker jag. Skulle aldrig döma någon som gör på motsatt sätt. Det gäller som sagt att äga sin outfit.

De här vita chunky sandalerna fyndade jag online. Jag gillar banden med text och den kaxiga looken. Tror de blir coola till sommarens outfits. Till shorts, jeans, skjortklänningar, ja även till romantiska klänningar. Stilbrott är alltid kul!

(Ber om ursäkt för mina otroligt fula tånaglar! Har inte hunnit/orkat fixa sommarfötterna än…)

Sandaler från Buffalo, London.

Buffalo-sandaler dök upp i brevlådan!
Coolt med texterna på banden
De ä'r verkligen chunky!
Tror dessa blir supercoola i sommar!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *