För nu är den trendig igen!

Det var faktiskt lite kul att gå in på min absoluta favoritaffär på Strøget i Köpenhamn och upptäcka att tyllkjolen är inne igen (jag utgår från att de kläder som hänger i den butiken är det allra senaste). Särskilt som jag hade min egen ljusblå tyllkjol på mig hehe! Jag älskar att mixa grovt med skirt, romantiskt med sportigt, klassiskt med trendigt. Därför är den ljusblå tyllkjolen perfekt för mig. Här är den stylad med en ljusblå dunväst och svart polo – och ett par grova kängor (dock med blingigt guldspänne). Och den här vintern har jag verkligen använt min rutiga kappa från Acne studios. Den har snabbt blivit en favorit! Men nu längtar jag efter att få plocka fram mina tunna vårjackor och kavajer! Hit till Skåne har ljuset kommit, och vårblommorna… Nu saknar vi bara värmen!

Outfit: rutig kappa: Acne studios, ljusblå tyllkjol: Emm, ljusblå dunväst: Mads Nørgaard, svarta höga boots med guldspänne: Bukela, svart polo: COS, beige fluffig bucket hat: Brixton, svart handväska: Chanel, blå örhängen: Guldmakeriet i Malmö.

Jag matchar gärna tyllkjolen med en dunväst
På väg till jobbet
Grova kängor Bukela till min luftiga tyllkjol
Favoritaffär på Strøget
Jag håller hårt i min Chanel
I trappan på High court
I bilen på väg till Köpenhamn

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *