Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Min favoritfärg när jag var liten.

Gult som solen, de skånska rapsfälten, gulnande höstlöv och alla vackra blommor – solrosor, gullviva, smörblomma, kärringtand… Gult är helt enkelt en varm och härlig färg som man blir glad av! Den här fina stickade tröjan fick jag av Ricky i födelsedagspresent och jag är jätteglad för den! Jag är också mycket nöjd med hur jag lyckades piffa till mina vandrarkängor. Jag såg ett par Acne-kängor i en  butik, med svart/gula skosnören och de var tokdyra (som allt Acne). Men jag har ju ett par svarta kängor tänkte jag. Det är ju bara att byta ut skosnörena så har jag ett par nya skor! Inte riktigt Acne, men nästan…

Härligt att man fortfarande kan gå i tunna höstkläder – trots att det är november!

Svart skinnjacka Oui med vita  detaljer, svarta byxor Whyred, gul stickad tröja Gestuz, vit långskjorta med bananer Hope, svarta kängor Timberland, gul scrunchie H&M.

Gul outfit mot de gulnade löven
Snygga färger ihop: gult och blått
På väg till jobbet
Till och med min scrunchie är gul!
Min snygga skinnjacka har många år på nacken
Mys i soffan

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *