En scrunchie kan göra hela skillnaden!

Och den här lyxiga blå, med pärlfransar, fick jag i julklapp av mina älskade döttrar – Nanna och Klara. Först tänkte jag att den var så stor att den skulle dölja mitt tunna hår helt och hållet, men jag tycker det blev coolt. Gör liksom inget om man bara ser scrunchien (utan hår). En sådan här liten detalj kan faktiskt göra otroligt mycket för helheten! Just i det här fallet tyckte jag det var roligt att plocka fram min svarta långkofta i sweatshirttyg – eftersom den också har fransar. Så dagens tema blev fransar. Dessa svarta leggings i veganläder köpte jag för flera år sedan på Zara för typ 60 kronor. Det var inte så inne med läder på den tiden, men nu har vi ju sett det i modebilden i ett par år. Tyvärr var jag tvungen att kasta mina favoritleggings efter att ha burit dem hela dagen, eftersom de bokstavligen föll isär. Vart än jag satte mig, fastnade svarta flagor från byxorna på stolen eller soffan, så de var helt enkelt slut… Men sååå mycket jag har använt dem! Och det tyder på att även ett billigt fynd kan hålla i flera år.

Och visst är scrunchien fin? Jag är jätteglad för denna lilla accessoar!

Outfit: blommig polo: Ganni, svarta leggings i veganläder: Zara, svart långkofta med fransar: Underprotection, gröna chunky boots: Ganni, blå scrunchie med pärlfransar: Ganni.

Blå scrunchie från Ganni
De gröna bootsen från Ganni lyser verkligenb upp hela outfiten
Den här koftan har jag verkligen haft i många år
Svart kofta med fransar från Underprotection
Även scrunchien från Ganni har fransar
Mönstrad polo från Ganni
Byxorna är vegan skinnbyxor från Zara
Framför spegeln i mitt dressingrum
Coola fransar!
Blev en lyckad outfit tycker jag
Min ljusblå outfit

2 Comments

 1. klara

  snygging!!!!!! <3

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack min ängel! Och tack för den superfina scrunchien!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *