Några jag köpte själv före jul, några julklappar och några mellandagsfynd.

Men jag börjar med en outfit jag köpte till ordinarie pris, precis före jul. Kunde bara inte motstå… Jag hittade denna kjol och mohairtröja à la 80-tal på Eriks – en mycket bra klädaffär i Limhamn. Kjolen är i tyll och tröjan är precis så där luddig som de var på 80-talet. Det är alltid snyggt att mixa ett fint plagg med ett grövre. Jag måste erkänna att jag hade svårt att välja färg, för det fanns massor av fantastiska färger! Valde mellan detta och ett korallorange set.

Kände mig så fin på julafton!

Jag hade den här outfiten på julafton då det bara var jag och Ricky, men även Maddis, Ulf, Jenny och Anders fick se mig, eftersom vi var där och julfikade på förmiddagen. Det är bara ett problem med mohair… det luddar av sig extremt mycket. men jag tvättade tröjan direkt och då blev det bättre. Där och då hade jag alltid en scarf för att täcka över mitt operationsärr på halsen. Man vill ju inte att folk ska bli skrämda när de tittar på en…

Och vad passade väl bättre till denna outfit än mina vackra örhängen med ljusblå topaser från Guldmakeriet i Malmö! Så fin julklapp från älskade Ricky! Jag plockade också fram ett par favoritskor som jag fyndade i en vintagebutik på Triangeln. Svart-vita slingback i skinn från Liz Claibourne. Tror jag betalade 80 kronor för dem. Snacka om fynd! Coolt med beige nätstrumpor till. Diskret, men ändå något extra!

Outfit: ljusblå mohairtröja: American dreams, ljusblå tyllkjol: Emm, svart-/vita slingback: vitage Liz Claibourne, mönstrad sidenscarf: Emma Fällman, beige nätstrumpor: Swedish stockings, mörkbrun minkpäls: vitage Lundbladhs Helsingborg, ljusblå topas-örhängn: Guldmakeriet i Malmö.

Julaftonens outfit
Skönt med mohair när det är kallt
Nöjd och glad på julafton
Mina svartvita slingback
Litet paket från Guldmakeriet
De vackraste ljusblå örhängena med blå topas
Vackra blå topaser
På väg in till Malmö
Min ljusblå outfit

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *