Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Idag är en färgglad dag!

Och jag är på väg till jobbet – i solen. Idag tyckte jag att det var läge för orange – och rosa. Jag tycker det är en underbar färgkombination! Kan man bli annat än glad av dessa färger? Till och med mina naglar matchar! Den orange/rosa koftan har även en knallgul knapp. Jag älskar de där små, oväntade detaljerna på kläder (basplagg är inte min grej). Jag hittade dock ett nytt basplagg igår – en vit t-shirt från Bread & Boxes. Urringningen var snygg och ribbningen i tyget var perfekt! Jag är alltid på jakt efter snygga vita t-shirts – och linnen! Låter som easy peasy, men det är det faktiskt inte (tycker jag iallafall). Orange är en av mina favoritfärger och den är dessutom vår företagsfärg. Loggan för Rakt är i svart och orange. Typisk reklambyråfärg dock… Men det är en färg som syns, och idag är jag på humör för att synas!

Jag önskar alla en underbar dag!

Kappa Sessün, kofta Lollys Laundry, t-shirt Bread & Boxers, jeans Levi’s Ribcage, skor Blue on Blue, väska Chanel och solglasögon Ray Ban.

 

På gården i min orange outfit
Vår företagslogga – Rakt
Mina rosa naglar matchar min outfit

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *