Haha, det slipper ni inte undan!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Min älskade son Valter var planerad att födas 24 december 1993 (alltså på julafton), men jag lyckades hålla ut – till den 30 december. Därför firar vi ofta hans födelsedag tillsammans, eftersom han och Caroline vanligtvis kommer hem till Sverige över jul och nyår. De bor annars i Bryssel. I år hade vi provat restaurang Sture i Malmö sedan innan, så det var dit vi gick för att fira honom. Nanna, Klara och Ludde med familj hade redan hunnit resa hem, men Hedda och Jimmy följde med. Sture har redan efter två besök blivit en ny favorit för oss. Vi gillar ju verkligen Bullen, men detta är snäppet “finare”. Fortfarande svensk husmanskost, men med en twist.

Nyår i Tylösand ställde vi in…

Vi hade bokat ett nyårsfirande i Tylösand tillsammans med Katarina och Claes – framför allt för att vi var sugna på att dansa. Men, så kom de nya restriktionerna och plötsligt fick man inte dansa. Och sedan fick man inte vara på spa, så då kände vi att vi inte kunde göra allt det roliga vi hade tänkt. Så vi beställde skaldjursplateau på Norells i Höllviken istället och hade fest hemma hos oss. Vi smällde till och med av en bomb klockan 24. Vi smög ner till stranden, för där är ju inga hus i närheten med djur som kan störas. Det var häftigt – älskar fyrverkerier (vågar man säga det i dessa dagar)? Det märkligaste hände när vi var på väg hem på träspången nerifrån havet. Bredvid spången, nere på marken låg ett par och de var så fulla så de inte kunde ta sig upp! Vi hjälpte dem hem, så det fick bli dagens goda gärning. Gott Nytt År!

Promenad i Häckeberga

Eftersom vi hade en hel dag att fördriva på nyårsafton, så åkte vi till Häckeberga slott och promenerade med Valter och Caro. Maten var ju beställd och hämtad, klänningen har hängt i min garderob, oanvänd, sedan 1 år tillbaka och käre Claes “Vinkännaren på Österlen” skulle ta med sig drycker till kvällens fest. Det var mulet och dimmigt och lerigt, men ändå skönt. Förutom när jag drattade på rumpan i en backe – rakt ner i lervällingen…

Så kul att äntligen få klä upp sig!

Min nyårsoutfit: Olivgrön klänning med fjädrar och glitter: Ganni, guldboots: & Other stories

I nyårsklänningen från Ganni
Valter och Caro på promenad i Häckeberga
Jag på stubben
Jag och Valter i skogen
Jag och Ricky i skogen
Råbiff på Stures
Middag på Sture i Malmö
Resten av gänget på Sture
Så kul att äntligen få klä upp sig!
Rickys och min nyårshälsning
Skaldjursplateau från Norells på Toppen
Créme brûlèe som Claes hade lagat
Kvällen big bomb!
Promenad på nyårsdagen

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *