Grönt är skönt.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Det är otroligt kul att hälsa på Nanna där hon jobbar i Stockholm – i Ganni-butiken på Norrlandsgatan. Rena julafton för mig för det finns så mycket snyggt att man blir alldeles förtrollad! Den här gången förälskade jag mig i ett par Kermitgröna chunky boots och en klänning i samma illgröna färg. Dessa boots kan ju lyfta vilken outfit som helst! Älskar den gröna färgen! Har blivit min nya favoritfärg. Numera har jag i den här färgen ett par träskor Swedish Hasbeens, en slipover från Zara och en scrunchie… Inte så mycket egentligen, men färgen poppar verkligen! Fick också kommentarer att jag passar i färgen och jag kände mig väldigt fin på festen hemma hos oss i lördags (åh så kul med fest igen!). Jag vet att jag ska ha starka varma färger (enligt en färganalys), så det stämmer ju… Man bli verkligen glad av denna neongröna, kermitgröna, illgröna färg! Och så passar den till ljusblått haha…

Grön outfit i Ganni-butiken: grön klänning: Ganni, ljusblå sneakers: Ghoud.

Ljusblå outfit i Ganni-butiken: ljusblå slipover: Bow 19, ljusblå fluffig jacka: Ellesse, ljusblå sidenkjol: Ahlvar Gallery, gröna boots: Ganni.

Outfit på sta’n i Stockholm: svart stickad klänning: Cos, rutig kappa: Acne Studios, gröna boots: Ganni, handväska: Dior Bostonbag, mörkblå pälskrage: , solglasögon: Chanel.

Jag provar ut en ny outfit i Ganni butiken i Stockholm
Älskar dessa chunky Ganni-boots!
Funkar även bra till mina ljusblå kläder
Redo för fest!
Jag och Madde festar loss!
Supersnygg grön färg
Happy i Stockholm
Jag och Madde i våra fina klänningar
Grönt är snyggt till det mesta

2 Comments

 1. Klara

  du är så snygg jag döööööööör!!!!

  Reply
  • Fredrika Selen

   Hahaha TACK finaste! Vad glad jag blir när du tycker det! Puuussss!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *