Lila mocka och ränder på längden och tvären.

Äntligen är våren här! Med lite undantag för vissa återfall, men det är typiskt för aprilväder. När man väl lyckas pricka in de där ljuvliga dagarna är det underbart att kunna klä sig i lite lättare och tunnare kläder!

De här gröna tygbyxorna från COS är mina första i barrel-model. Lite kul med en annorlunda modell på byxor. Den stickade västen från Lollys laundry har jag ägt länge, men den gör mig alltid glad med alla sina härliga färger. Jeansjackan från förra året har redan blivit en trotjänare, men så är det ofta med denimplagg. De kommer alltid att funka, oavsett.

Det lila setet i mocka från Stand studio är nytt och jag älskar den ljuvliga lila färgen! Jag gillar för övrigt allt som är i skinn, mocka eller läder. Eftersom det fortfarande är för kallt för att enbart bära shorts och linne, hängde jag på mig en randig kappa från Closed. Den här har jag dessutom en fin scarf till, som passar bra både runt halsen och i håret. Och mina svarta höga stövlar från Acne är som vanligt snygga till det mesta.

Låt våren komma! Jag är redo.

Outfit 1: Olivgröna byxor i barrel-modell: COS, vit heavy weight t-shirt: COS, randig stickad väst med guldknappar: Lollys laundry, jeansjacka med text på ärmsluten: Blanche, svarta boots: Scotch & Soda, örhängen med blå topaser: Guldmakeriet i Malmö.

Outfit 2: lila linne och shorts i mocka: Stand studio, lång, randig kappa och sjal till håret: Closed, svarta stövlar: Acne, örhängen med blå topaser: Guldmakeriet i Malmö.

Olivgröna byxor COS, jeansjacka Blanche
Mina första barrelbyxor
Härligt med ränder!
Matchar nagellacket med västen
Lila mockaset, shorts och linne från Stand
Lila mockaset från Stand, lång kappa Closed och svarta stövlar Acne
Scarfen som hör till kappan passar bra som hårband
Ränder igen!
Färgglatt och vårfint
I vårsolen
Snygg tofs väl?
Lila är så vackert!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *