rfekt moKlicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Mys, mys och åter mys

Jag älskar sportmode (om det nu skulle ha undgått någon)! Och nu trillade jag över en butik i Malmö som säljer sportmode från märken som Ellesse, Tacchini och Robe di Kappa, det vill säga italienskt sportmode. Italienarna kan verkligen design! Ni som är i min ålder kommer säkert ihåg tennisoverallerna från Sergio Tacchini som man hade när man var ung (ja, jag spelade faktiskt tennis). Tjusigt värre! Gillar verkligen retrokänslan i dessa kläder. Butiken ligger i Triangeln, Malmö och heter Sergio Tacchini & friends. Även Ricky köpte en snygg hoodie från Ellesse. Jag mer eller mindre bodde i min hatt från Ellesse förra sommaren. Perfekt skydd mot sol – och regn. Och så är den vändbar! Mörkblå eller ljusblå – bara att välja! Den köpte jag dock på Weekday vill jag minnas.

Nu kommer hösten och det finns inget skönare än att krypa in i sina myskläder när man kommer hem från jobbet. Jag byter om direkt jag kommer hem. Därför lägger jag faktiskt gärna en extra slant på fina myskläder, för faktum är att jag tillbringar nästan lika mycket tid i dem som i kläderna jag har på jobbet och på helgerna. Och man vill ju känna sig fin även hemma!

(Den gröna containern står på vår tomt och kommer säkert göra så i minst ett år framöver, för yes, nu har vi satt igång byggprojektet!)

Hoodie Ellesse, t-shirt Bread & boxers, lackkjol Carven, sneakers Blue on Blue, örhängen H&M, Mom/Wow-halsband Nr 19 Plus.

Älskar min ljusblå hoodie
Ljusblått är snyggt när man är solbränd
Mina knallblå solglasögon från Supermarket
Detalj från min nya Ellesse hoodie
shorts och sneakers
Jag i min Ellesse-hatt

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *