Äntligen är våra fönsterbänkar i grön marmor på plats!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Och vi är superdupernöjda med resultatet! Det blev verkligen fint, tycker vi. Dessutom binder det ihop gamla huset med det nya, eftersom köksbänkarna i nya delen också är i grön marmor. Den gröna tråden, så att säga. Snickarna Johan och Heintz från Bosumhus är så otroligt skickliga på att sätta saker på plats. Fönstren är utbytta också, så de var tvungna att göra nya lister. Inte helt enkelt, eftersom de gamla fönstren satt hur snett som helst!

Det blir så fint i vardagsrummet med nya fönsterbänkar!
Lamporna gör sig bättre på de nya fönsterbänkarna
Liksom växterna!

Vi har även köpt en ny hink till badrummet.

Våra vänner tyckte att toahinken behövde uppdateras till en Vipp, så då fick det bli så…

Toaletthink Vipp
Svart toahink till vårt svart/vita golv

Nu är gymmet komplett!

Ricky önskade sig en träningsbänk med skivstång och vikter, så då fick jag ju snabbt beställa en sådan! All träningsvilja måste uppmuntras! Jag har testat skivstången, med lätta vikter och det känns i bröstmusklerna!

Vårt gym har nu även en bänk med skivstång

Så vi kan nå spriten ovanpå glashängaren i köket…

Det blir lite komplicerat att nå överskåpen i köket – och inte minst spritflaskorna som vi har placerat ovanpå glashängaren i köket. Så när vi hittade den här fina danska stegpallen, så slog vi till!

Stegpall så vi kan nå spriten ovanpå glashängaren i köket

Fynd från antikaffär i Brösarp!

De här fina undertallrikarna med guldmönster fick vi syn på i en antikaffär i Brösarp. Vi var på julbord med jobbet på Brösarps gästis och mitt emot gästis ligger en underbar antikaffär där vi hittade dessa tallrikar. (Det ligger förresten ytterligare en underbar antikaffär i Brösarp). Jag tycker att dessa guldtallrikar passar perfekt under tallrikarna i min gamla, ärvda matservis. Tänk er så tjusigt!

Undertallrikar i guldfärg

Lite bilder med adventsmys

Visst är det fint med jultulpaner? De är så otroligt söta tycker jag! Och så måste jag ta med en bild på vår otroliga adventskrans på bordet – ihopknåpad av floristerna på Sommarboden i Höllviken. De är så duktiga!

Jultulpaner på byrån
Amaryllis och jultulpaner
Bordskrans med adventsljus

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *