Som till exempel den här vita capen från Busnel.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Klassisk så det förslår. Ricky tycker att jag är som finast när jag ser mer sober och tjusig ut. Mer damig liksom. Jag tycker också det är snyggt, men jag måste få flippa ut lite också. Det får aldrig bli tråkigt. Därför gillar jag att kombinera det klassiska med något annat, som den här mer bohemiska klänningen med silver- och guldbroderier från Malene Birger och ett par guldsneakers till.

Min andra outfit är mer klassisk från topp till tå: svart skinnjacka, svarta jeans och en sober vit polo. Här hängde jag dock på mig en massa guldsmycken och satte på mig ett skärp med guldspänne – och så leopardmönstrade boots.

Den här capen funkar helt enkelt till det mesta. Snyggt med vitt också. Kan bli hur snygg som helst med monokromt vitt; med vita jeans eller vita shorts och så en vit skjorta eller t-shirt – måste jag prova!

Outfit 1: Cape: Busnel, klänning med broderier: Malene Birger, slitna tajta jeans: Gina Tricot, guldsneakers: Fila.

Outfit 2: Cape Busnel, svart skinnjacka med vita detaljer: Oui, svarta jeans: Arket, vit tunn ullpolo: COS, leopardboots: Michael Kors, svart skärp med guldspänne (ankare): Polo by Ralph Lauren, solglasögon: Chanel, läsglasögon: Viu.

Gillar verkligen min nya cape – den passar till det mesta!
Lite extra bling bling under capen
Snygga detaljer på min cape
Guldknappar och guldskor, I'm all set!
Mina favoritsneakers i guld från Fila
Och så capen till en annan outfit
Funkar bra till svart också!
Mina coola solglasögon från Chanel
Jag trivs bra i min nya cape!
Kombon av smycken blir bra!
Gillar verkligen skinnjackan från Oui
Skärp från Ralph Lauren

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *