Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Särskilt i ljusblått…

Den här pälsjackan fyndade jag på H&M för flera år sedan och jag älskar den fortfarande! Jag är så glad för att jag aldrig rensar ut något ur mina garderober, för plötsligt känner man att man vill använda de gamla plaggen igen! Jackans ljust blekblå färg är så fin. Och så har den en massa ludd och ull och dessutom lite blingbling i form av paljetter och broderier i silver. Tycker den matchar mina nya julröda naglar – med snöstjärnor – och mitt rödblonda hår. Den långa svarta sweatshirtkoftan har också många år på nacken (tycker fransarna på ärmarna och sidorna är kul), liksom den randiga t-shirten som jag köpte i Paris när vi skulle se MFF möta PSG (med Zlatan i laget) i Champions league. Härliga tider, när man kunde resa omkring…

Kan tyckas meningslöst att bry sig om vad man har på sig i dessa tider, men det kanske är just i dessa tider man ska vara extra noga med sitt utseende. Det är ett sätt som kan få en att se lite ljusare på saker och ting. Jag har dessutom varit så lyckligt lottad att jag kan jobba på jobbet varje dag och äta lunch – naturligtvis på ett ytterst coronasäkert sätt. Jag träffar iallafall en del människor – på håll – och har en anledning att klä mig fint. För mig själv och för andra.

Dagens outfit: Ljusblå pälsjacka H&M, svarta jeans Arket, vita boots Bukela, svart-vit-randig t-shirt Massimo Dutti och lång kofta i sweatshirtmaterial med fransar Underprotection, väska Dior Bostonbag.  

Matsäck i skogen med Jeanette, Claes och underbara Berner sennenhunden Vale.
Med Kicki på Romelåsen, vid The Lodge.
Fikakorgen packad i bakluckan.
Förra helgen blev det en promenad längs stranden. med Kultisgänget

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *