Älskar min rutiga dräkt från Ganni!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Gillar också att missmatcha de röda rutorna med en rosa skjorta. Det är så praktiskt med hela kit – dräkter där man har hela outfiten klar. Även om man inte använder delarna tillsammans, så finns möjligheten att göra det – känns tryggt haha. Den här dräkten med kort kjol och boxig kavaj är super nu på höstkanten. Precis lagom varm. Jag har fortfarande inte börjat med strumpor, vilket känns skönt. Passar på att visa mina ben så länge de är solbrända (kommer inte vara så länge till) och vädret inte är alltför kallt.

Som ni vet är jag ett stor fan av bucket hats. Den här fyndade jag på Lindex för säkert 5 år sedan och eftersom jag aldrig slänger något, så låg den där i garderoben och kändes rätt igen!

Rutigt är ett mönster som jag gillar, liksom prickigt och randigt. Blommigt har jag sällan… Jag inser att jag har många rutiga plagg och det är ju extra kul när trendsättare säger att vi går en rutig höst till mötes.

Outfit: röd/svart-rutig ulldräkt: Ganni, rosa skjorta: Weekday, svarta kängor: AGL, hatt i salt och peppar: Lindex, rosa bandet: Zelam Fessahaye.

Gillar när man har både kavajen och kjolen
På väg till jobbet
Kul att mismatcha rött och rosa
Rosa bandet får matcha skjortan
Hatten är köpt på Lindex för massor av år sedan

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *