Märkligt att börja dagen på bio – med popcorn och läsk…

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Men det var just vad vi gjorde idag, jag, Ricky och Micke (och hans sambos son). För vi agerade biopublik på Nordisk film på Mobilia i Malmö. Vi fick först kaffe och kanelbulle medan vi väntade på att få gå in i salongen. Sedan skulle vi ta varsin gigantisk popcornhink och en läsk och slå oss ner i salongen. Vi var ett 35-tal personer i olika åldrar som var statister. Vi fick frågan av Micke och tackade ja direkt. Allt nytt är ju kul!

Malmös finbio.

Som ni ser på bilderna så är detta en stor, fin biograf och man kan till och med ligga i stolarna (och ändå kan folk passera förbi ditt säte). Det är dessutom Sveriges första 4DX-biograf. Det innebär 19 olika effekter, typ vind i håret, stolar som skakar hoppar och kränger, dimma, doft av bränt gummi och snö som faller från taket. Puh, vet inte om jag hade fixat att stolen far omkring. Hade nog blivit åksjuk på kuppen!

PAW Patrol – filmen.

Vi såg en jättesöt och smårolig tecknad film om PAW Patrol medan de filmade och fotade oss. Ingen film jag kan rekommendera  – om man inte har små barn eller barnbarn. Då är den nog helt perfekt! Som sagt, ett väldigt konstigt sätt att börja dagen, men det var en kul upplevelse. Dessutom fick vi 2 biobiljetter var som tack för hjälpen. Ska bli kul att se om man kommer med någonstans i deras marknadsföring haha.

Dagens outfit: Kappa: Acne Studios, beige stövlar: Acne, handväska: Dior Bostonbag, Blus: Sand, ljusrosa stickad tröja och kjol: & Other Stories.

Nordisk film på Mobilia i Malmö
Imponerande lobby
Skönheten och odjuret haha
Brant rulltrappa upp mot biografen
Vi väntar på att gå in
Gott om godsaker att välja mellan
Utanför salongen
Snart filmtajm
Mycket popcorn blev det

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *