Jag klarade mig nästan, men i sista butiken föll jag för frestelsen, puh.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Jag hade klarat en hel helg i Stockholm utan att shoppa något till mig själv, men tyvärr höll det inte hela vägen… Jag hade faktiskt aldrig hört talas om märket Our Legacy tidigare, så det var en ny bekantskap. När jag läser på så ser jag att det är ett svenskt klädmärke som grundades i Stockholm 2005. Our Legacy utsågs 2011 till Årets designers av modetidningen Café. Jag föll för den här gulvita skjortjackan. Den är skönt oversize och i ett kul, matelasserat (eller quiltat) material. Nästan som gamla tanters bäddkoftor förr i tiden, haha. Det är något med mig och jackor (och kappor). Ja, ytterplagg helt enkelt. Men jag hävdar med bestämdhet att har man bara snygga ytterplagg så ser man alltid stilig ut!

Nu är det ju trendigt att bära scarves på olika sätt – i håret, i midjan, på jackan, väskan… Så jag plockade fram en Hermès-scarf som jag fyndade second hand i en butik på Österlen för ett par år sedan. Den har ett fint mönster med en massa roliga skor. Färgerna i scarfen är helt rätt, tänkte jag så den fick hänga med som skärp. Även mina nya guldloafers från Ganni passar perfekt i det guldgula temat!

Outfit: Gul-vit randig matelasserad skjortjacka Tech lend jacket padded gradient yellow: Our Legacy, svart linne: & other stories, svarta jeans: Arket, sidenscarf i midjan: Hermès, guldloafers: Ganni, Handväska: Dior, solglasögon: Chanel.

Gillar den gräddgula färgen!
Skjortjacka Our legacy, topp & Other stories, byxor Arket och solglasögon Chanel
Hela outfiten
Snygg silhuett från sidan
Sidenscarf med skor från Hermès
Detaljer!
Mina fina solglasögon från Chanel
Mina fantastiska guldloafers från Ganni
Härligt solgul jacka
Hela outfiten
På väg till jobbet

Skjortjacka med många möjligheter

Så här kan man också få ihop en outfit! Idag var vädret lite kallare och då är min nya “bäddjacka” perfekt!

Outfit: Vadderad skjortjacka: Our Legacy, vit långskjorta med bananer: Hope, svarta byxor i “mjukistyg”: Malene Birger, svarta boots med nätdetaljer: AGL, vit frottéhatt: Kangol.

En annan outfit med samma skjortjacka
Jag älskar min vita frottéhatt!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *