Och dessutom några härliga bonuspersoner!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Hedda och Jimmy är självskrivna och de bor ju lyxigt nära oss så vi kan ses ofta, men vi fick även hem ett antal mer långväga gäster: Valter och Caroline från Bryssel, Klara från London och Nanna och Elias från Stockholm. Bara Ludde, Lisa och deras lille Charlie som saknades… Men de var hos oss i juni och då hade vi en härlig tid tillsammans. Inte lille Charlie förstås för han kom inte till världen förrän 9 augusti och det lilla underverket ska vi få träffa när vi åker till Stockholm i september – ska bli underbart! Det är så skönt att ha plats för alla i huset! Det var ju en av anledningarna till att vi byggde ut huset. Nu kan alla bo hos oss och ändå ha lite “egen” plats när man vill vara själv en stund. Det behöver vi alla. Extra kul är det när ungdomarna bjuder hit sina vänner. Jag älskar att träffa nya människor!

Som vanligt ställde vi till med en hejdundrande kräftskiva!

Dels för att vi alla älskar kräftor (för Elias var det dock en nyhet), dels för att fira födelsedagar. Eftersom vi inte träffas så ofta får vi passa på att fira alla som fyller den här tiden på året. Vi firade Ricky, Klara och mig. Tyvärr var inte vädret med oss den här dagen. Det var kallt och regnet öste ner. Det var inte ens lönt att hänga upp våra fina ljusgirlander, men ni ser på bilden nedan hur fint det blev när de väl kom upp! Men vem bryr sig om dåligt väder när man har svenska kräftor, kryddat brännvin, sånghäften, massor av hallon från Hallongården och älskade människor omkring sig? Inte vi iallafall. Det blev en härlig kväll!

Nu är dressingrummet officiellt invigt!

Jag, Caro, Nanna och Klara invigde mitt underbara dressingrum inför kräftskivan. Vilken lyxig upplevelse att få sminka sig, välja outfits och smycken med ett glas bubbel i handen – omgiven av Versace-tapeter och massor av speglar. Det perfekta förfestrummet!

Och vilka presenter vi fick!

Ricky fick sin födelsedagspresent av Nanna och Klara några dagar tidigare, eftersom vi skulle ta en aw på Lilla torg i Malmö för att hälsa Elias välkommen till Skåne. Ricky hade glömt sin tröja hemma så Nanna och Klara köpte en tröja i en underbar lavendellila färg. Den passar honom perfekt! När man är mörkhårig och har så starka färger som Ricky har, kan man verkligen bära upp lite mer udda färger och jag är glad att han vågar!

Alla var helnöjda med sin fantastiska presenter! Jag och Ricky fick lyxig tvål och lotion av Hedda, Jimmy, Ludde och Lisa. Vi fick dessutom två superfina mässingskrukor som vi ska ha i vardagsrummet (eller ett presentkort så vi kan köpa dem). Ricky fick även presenter från Valters och Caros resa till Marseille: Ricard pastis (bien sûr) och äkta tvålar därifrån. Jag fick en underbar solfjäder från Caro som det står “Je ne sue pas, je brille” på! Klara fick gröna scrunchies och ett grönt nagellack, en fantastisk Gannitopp och vita cowboystövlar i ormpräglat skinn. Hon fick även ett par mysshorts och en limpa cigg (hmmmm). Jag fick världens finaste skor!!! Alltså kolla bara – kan det bli bättre? Guldloafers med strassknapp från Ganni! Ren och skär lycka!

Intensivt, men underbart!

Som alltid när barnen kommer på besök blir det riktigt intensivt eftersom de inte stannar så länge. Valter och Caro stannade faktiskt ett par veckor, men Nannas och Klaras tid var lite för kort… tycker mamma… Men jag får vara glad för den tid jag får haha. Det är så underbart att bo tillsammans och hinna kramas och pussas mycket! Här kommer nu ett antal bilder från de senaste veckorna. Lite osorterat kanske, men detta är minnen jag kommer leva på länge!

Richard får sin fina lila tröja
AW på lilla torg i Malmö
Vi gör oss iordning inför kräftskivan
Jag poserar i mitt dressingrum
Uppdukat för kräftskiva
Klara med alla sina paket
Vad kan det vara..?
Hedda och Klara
Klara och Valter
Snygga Klara i ny Ganni topp och nya vita cowboy-stövlar
Ricky packar upp sina paket
Jag med min fina solfjäder från Caro
Kolla in dessa godingar! Så snygga!
Fina tvålar och presentkort på mässingskrukor
Elias, Klara och Nanna
Hedda och Ricky
Caro gillar kräftor!
Kräftor i massor!
Ricky får en kram
Vilken dessert!
MMMMMums!
Festfin!
Fina ljusgirlander vid uteplatsen

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *