Det bästa med semester är att man kan göra vad man vill. När man vill.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Vi har haft en fantastisk semester! Vi gick ut hårt med vår tripp till Öland. Där hittade vi på olika saker och träffade en massa härliga människor. Sedan hade jag och Ricky en lugn tid hemma i nya huset. Mesta tiden tillbringade vi på stranden. Vädret har ju varit fullkomligt fantastiskt! Men då och  då gjorde vi ett litet ryck i huset för att sätta upp gardiner, hänga upp en spegel eller något annat fix och piff.

Vi har också haft en del gäster. Vissa har bara kommit förbi för ett glas vin eller en öl. Vissa har stannat på fika, när de ändå haft vägarna förbi och vissa har stannat över natten och ätit middag och frukost hos oss. Vi har även haft ett par dagar med mina barn, men nu är de alla på andra håll. Men till helgen smäller det! Då är både Valter och Caroline, Klara och från söndag Nanna hos oss en tid. Ska bli supermysigt! Jag har saknat dem så mycket! På tisdag ska vi ha en kräftskiva med alla och även Hedda och Jimmy. Vi brukar passa på att fira Klaras, Richards och min födelsedag med en kräftskiva i augusti. Alla älskar ju kräftor, så det är perfekt! Det är ju en tid tills jag fyller år, men då är inget av mina barn hemma längre… Här kommer iallafall ett gäng glada bilder från alla vänner som passerat vår tröskel den här sommaren. Tyvärr har jag glömt att ta bilder på alla, men dessa lyckades jag fånga på bild!

Valter, Nanna och Alina
Frukostdax!
Valter och jag på Märtas café
Klara badar från bryggan
På väg ut med min SUP
Valter testar SUP
Alina, Ulrik och Valter
Första kräftorna
På Messy and tasty i Höllviken
Kicki Alm med familj på besök
Katarina och Claes tittade förbi på fika
På fotoutställningen i Falsterbo
Nannsi och jag
Valter och Ricky fixar middag
Marianne och Anders på besök
Valter och Caroline

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *