Stilstudie.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Nya gardinerna är äntligen uppe i sovrummet och Ricky har kämpat länge med de dubbla kirschstängerna (så vi kan ha gardiner “hotell stil”, med en tunn gardin och en kraftigare), med en liten böj, så vi kan dra för gardinerna och vara privata i sovrummet. Alla innerdörrar är nämligen glasdörrar. Kolla även in mässingstryckena, eller dörrhandtagen. De är inspirerade av handtagen på brittiska motorcyklar. Hermèsväskan i mässing har hittat sin plats i entrén och jag njuter av det lilla originalfönstret i kapprummet – det enda vi har sparat. Tyvärr tvingades vi att byta ut alla spröjsade englasfönster mot tvåglas – fortfarande med spröjs, men tyvärr inte lika vackra. Gökuret har också fått en bra plats. Jag har planterat om alla elefantöronen och madonnan Jungfru Maria med Jesusbarnet är på plats i köket – och vakar över oss alla. Ibland får jag nästan nypa mig i armen, så otroligt känns det att vi har fått så fint hemma. Jag kan bara gå omkring och glädja mig över detaljerna – och helheten. Känns så fantastiskt lyxigt och jag är så otroligt tacksam! Här kommer en liten stilstudie. Välkommen till oss!

Välkommen hem till oss!
Vår ljusblå matplats
Omplantering av alla mina elefantöron
Fin hörna i köket
Richard har hänft upp våra nya gardiner
Nya gardinerna i sovrummet
Inifrån köket ut mot uteplatsen
Madonnan vakar över oss
Madonnan hänger i hörnet i köket
Liten sittbänk i kapprummet
Min Hermès-väska står och väntar i entrén
Nya lampan i entrén
Enda originalfönstret som finns kvar finns i kapprummet
Nya mässingstrycken till innerdörrarna
Våra pampiga ljusstakar

2 Comments

 1. AndRea

  Wow så läckert! Uppskattar verkligen de speciella detaljerna (ave Maria, art deco ljusstakarna, oxå de fina materialen) så kul att se 🙏👍💙

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack Andrea för dina fina ord! Ja, vi älskar våra “knasiga” prylar som alla har sin egen historia. De gör att vi känner oss hemma.

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *