Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Vi fick hjälp av Heinz med de översta skenorna…
Resten fixade vi själva.

Vi tog en dag i påskhelgen till att sätta upp Elfa-systemet i garderoben. Åtta, nio timmar senare och med ont i tummarna så var vi klara. Och vi fick ihop det som det skulle vara (tror vi) utan någon som helst monteringsanvisning. Varför skickar man inte med en enkel sådan? Det var rena flaxet att vi gissade rätt från början, till exempel med var stängerna skulle sitta i fästen och var de skulle hänga. Vi hade också turen – eller skickligheten – att Ricky hade ett särskilt verktyg för att kapa stänger. Varför fick vi ont i tummarna undrar vän av ordning? Jo varenda liten pinal, från minsta plastskydd till de stora skenorna, hade en vit klisterlapp! Jag fattar visserligen att det behövs eftersom minsta del kostar en halv förmögenhet. Men det gjorde ont i tummarna till slut av att pilla bort alla lappar. Undrar hur många timmar vi la på det sammanlagt..?

Vi blev iallafall mycket nöjda efter utfört arbete. Det blev superbra! Jag är glad att Elfa har kommit med ett nytt system i grafitgrått också. Det hade inte varit lika snyggt i vitt eller krom på våra mörkblå väggar. Sedan hade Ricky och jag kul mellan varven. Lite dans, lite fika, några skratt, så blev allt genast mycket roligare.

PS. Vi fick låta bli att hänga upp en rad med trådbackar för där bakom sitter en lucka som leder in till skafferiet. Där måste målaren klättra in för att måla det sista (Rickys gigantiska restaurangkyl står i vägen – därav det märkliga tillvägagångssättet).

Så till 10 000 kronorsfrågan: hur stor del av denna walk-in-closet är min respektive Rickys? Haha, det är bara att gissa på! Vad tror du?

Rätt svar: Jag får 12 sektioner och Ricky 4.

Så här fint blev det när vi var färdiga!
Och så här ser andra sidan ut
Vi började med att bära in alla delarna från Elfa
Vi kollar så allt är med.
Sedan detalsruderade vi våra ritningar
En liten fikapaus unnade vi oss

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *