Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Man är ju inte van vid “grovarbete”…

I lördags morse åkte vi in till vår fantastiske flyttgubbe Roger och hans kollega Janne för att gå igenom vad vi ville ha med från lagret till nya huset och vad som skulle stå kvar. Det gick ovanligt smidigt, trots att Ricky var på riktigt dåligt humör redan från början. Han hatar nämligen att flytta. Men till och med Ricky tyckte att det gick bra. Roger och Janne körde ner en massa möbler, tavlor och flyttlådor, så vi har ägnat hela helgen åt att skruva ihop möbler, sätta upp tavlor/lampor och packa upp lådor. Jag fokuserade på att packa upp köket och nu har vi i princip fyllt alla kökslådor och -skåp och fortfarande är det ett 20-tal lådor kvar som det står “kök” på… Vi hade ju två fullutrustade hem, så det är en hel del som måste rensas bort.

Vi fick tack och lov besök av Hedda och Jimmy framåt kvällen, så de hjälpte till att lyfta upp vårt plexiglas-konstverk på plats. Även min plexiglashylla vägde sina modiga… Dessutom fick de med sig en flyttlåda hem, med kastruller, stekjärn, några skålar med mera. Det känns så bra när sakerna kommer till nytta och glädje för någon!

Nu börjar det arta sig, även om det är en hel del kvar. Byggare Johan är hemma hos oss nu och håller på att bygga upp en trappa och vägg där det är öppnat mellan gamla och nya delen av huset. Så spännande! Idag väntas vi få våra nya sängbord, så vi är helt klart på gång. Fortsättning följer…

PS. Jag har testat plexiglashyllan genom att placera ut några av mina finaste väskor. Det ska bli superkul att placera ut fler grejor i hyllan.

Konstverket på väg!
En arg Ricky
Rörigt värre!
En massa flyttlådor blir det!
Hedda och Jimmy hjälpte oss med tavlan
Blev så himla fint med de ljusblå möblerna och tabletterna från Svenskt tenn!
Så här fint blev det när det blev klart!
Rickys biltavla är också på plats!
Piedestalen blev också jättefin i fönstret!
Hyllorna är uppe i Rickys skafferi
Menyer från olika fina restauranger som vi har ramat in och hängt upp i skafferiet
Lite piff i badrummet!
Bastun är också klar! Inte bastat än dock...
Mina finaste väskor!
Nu saknas bara sängborden i sovrummet

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *