Vilket betyder att jag anser att mina ben är tillräckligt bruna för att visas upp.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Dock har jag fuskat med brun utan sol. Och de här bilderna är två veckor gamla, så nu är benen faktiskt bruna på riktigt – med äkta solbränna. Jag gillar verkligen den här klänningen som jag köpte i Köpenhamn, på Magasin du Nord, för ett par år sedan. Den är i kraftigt tyg, typ denim, och så har den så fina tryckknappar i guld. Just den här mixen av fin- och vardagsplagg är det jag brukar falla för. Tycker också att den här modellen, med hög midja passar mig bra. Jag trivs iallafall mycket bra i den… Sedan har jag valt att addera accessoarer i guld – sneakers och solglasögon.

Härligt att sommarsäsongen äntligen är här – med full kraft! Det gick från kall vår till högsommar på bara några dagar. Men jag klagar inte, älskar sommar över allt annat!

Outfit: Marinblå klänning: HAN Kjøbenhavn, guldsneakers: Fila, solglasögon med guldskalmar: Versace, handväska Dior Bostonbag.

Älskar min mörblå klänning från Han København
Till klänningen med guldknappar passar det fint med ett par Versace solglasögon i guld
Blanka guldsneakers från Fila
Så här glad var jag den här dagen!
Första dagen i sommarklänning

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *