Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Men enligt experterna ska det vara det bästa…

Faktum är att många unga människor har sagt till oss att de själva har ställbara sängar och är helnöjda med dem. Fördomarna att det är “sjukhussängar” och bara för gamla människor ska tydligen inte stämma. Men nog är det så att vi blev mer motiverade att satsa på ställbara sängar när vi fick höra att det är perfekt för ryggen (jag har problem med ländryggen) och att det får snarkare att sluta snarka (Ricky är en riktig snarkare). Han har även sömn-apné och det är ju läskigt på riktigt och kan orsaka allvarliga problem på sikt. Så nu ser vi fram emot att våra ställbara sängar ska uträtta mirakel! Ser även fram emot att man kan ställa dem i “Netflix-läge”! Nackdelen är att ställbara sängar sällan har den snyggaste designen, men man kan ju alltid dölja fotändan med en ottoman – eller mytoman som Ricky kallar det – eller någon annan snygg bänk. Löser sig!

Vi “låg runt” i Sova-butiken!

Vi provade alla möjliga sorters sängar innan vi bestämde oss för ett par mediumfasta ställbara sängar från Viking, i en sandfärgad kulör, som passade perfekt till ett färgprov på vår moodboard (som alltid finns i min handväska eftersom det är de kulörer jag får välja mellan). Dessutom matchade tyget den lurviga mjuka matta som vi också har beställt. Dessa sängar var faktiskt skönast och man märkte en tydlig skillnad. Hur skönt det är att höja huvud- och fotänden lite. Då ligger man som en kung (eller drottning). Ser verkligen fram emot att få hem sängarna och få bädda dem med fina kuddar, tjocka duntäcken, vackra överkast och en massa mys!

Kolla hur väl tyget matchar matta och kulörer
Mys i kubik
Man kan ha en ottoman vid sängänden om man vill

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *