Man skulle kunna tro att jag är sponsrad av Ganni…

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Och det är jag ju på sätt och vis – tack Nanna! Jaha, vad gör man när man inte kan gå på fest men längtar efter att få använda sin nya fina festklänning? Och vintern är så kall att det egentligen är helt galet att ha på sig en tunn skir sommarklänning? Jo, man “vinterbonar” den. På med jeansen och en polo under klänningen så funkar det (och så päls när man går ut)! Och det är ett coolt sätt att “klä ner” en outfit och göra den mer vardagsvänlig. Den här blårutiga klänningen från Ganni är oversize på ett sådant sätt att den inte blir så gullig. Jag passar inte så bra i gulliga och romantiska kläder, men denna funkar tycker jag. Just för att den är så härligt stor och puffig att den blir kaxig! Munskyddet har jag alltid i väskan utifall att… Hade varit sjukt snyggt till den här outfiten faktiskt…

Psst! Kolla hur klänningen matchar mitt blå nagellack!

Outfit: Ljusblå rutig volangklänning: Ganni, svart polo: COS, svarta jeans: Arket, svarta boots: Scotch & Soda, munskydd: Ganni.

Härligt puffig klänning med volanger
Kolla in den underbara citrontapeten från Cole & Son
Så här söt är klänningen bakifrån
Klänningen matchar mitt blå nagellack
Coolaste munskyddet ever...

2 Comments

 1. Nanna

  Sååååå snygg du är!!! Älskar stylingen!

  Pussar

  Reply
  • Fredrika Selen

   Tack min älskade lilla gumma! Så snällt sagt. Massor av pussar!

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *