Men huset har tagit all tid.

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Så därför kommer här några bilder från plåtningen av mig när jag marknadsför Appethyl. Detta eminenta kosttillskott som jag numera tar varje kväll, i samband med middagen. Och nu börjar det ge resultat!

Appethyl är utvecklat vid Lunds universitet. Det innehåller thylakoider från spenat som kan bidra till ökad mättnadskänsla, god kosthållning och minskat småätande. Det sägs även kunna kontrollera vikten.

Bilderna är tagna av min kära väninna och fantastiska fotograf/filmare Kicki Strand Larsson. En kvinna som verkligen kan locka fram det bästa hos dem hon plåtar. Med mycket värme, pepp och glada tillrop är det ett rent nöje att vara modell för Kicki.

Jag har nu ätit Appethyl i drygt fyra veckor, så jag ska fortsätta en tid till med produkten för att hinna få full effekt. Men jag känner en större mättnadskänsla på kvällarna, vilket gör att jag lyckas låta bli alla onyttiga frestelser efter kvällens middag. Det tackar jag och min kropp för!

Fortsättning följer!

Dagens outfit: Ljusblå klänning med ögon: Zara, ljusblå kavaj med guldknappar: Sand, ljusblå ullig jacka: Ellesse, jeans: H&M, sneakers: Ghoud, handväska: Dior.

Photo shoot i fantastisk miljö!
Stilstudie i jag
Glad tjej mitt i spenaten
Njuuutbart!
Kul att bli fotad av ett proffs!
I solens sken
Fler bilder från photo shoot
Ljusblått mot det gröna
Med blå hortensia i förgrunden
På min foto shoot
Påskliljorna blommar så vackert!
Vackra miljöer även inomhus
Här är jag i helfigur
Mycket sol i ögonen!
Appethyl i pulverform med citronsmak

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *