Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Julröd till och med i håret!

Inspirerad av bland annat vackra Ana Diaz, som nu deltar i Så mycket bättre fick jag för mig att byta hårfärg. Jag har aldrig varit annat än blondin, så det var väl hög tid att testa något annat, tänkte jag. Jag kände mig trygg med att gå till HannaG, min absolut bästa frisör och en stjärna på färger och hårfärgning. Först tänkte jag bara ha några slingor rött i ett blont hår, men det slutade med att vi gick “all in” och körde hela håret. Bara toning, men ändå… Det kommer ju att sitta ett tag. Det första som hände efter att jag var klar var att HannaG:s nästa kund kom in i salongen, tittade på mig och sa Guuuud vilken cool hårfärg! Men det hade jag aldrig vågat, jag är för gammal. Förresten hur gammal är du? Det visade sig att hon var ett år äldre än jag

Ok, jag inser att jag inte är tonåring, men just därför bryr jag mig inte så mycket om vad andra tycker och jag tycker det är kul med förändring och förnyelse. Varför inte, liksom..?

HannaG började med att blondera håret.
Nästa steg var att tvätta håret.
Och så i med den röda toningen!
Det blev riktigt härligt rött
Jag gillar ändå färgen!
Men det gäller att sminka sig lite extra till det röda håret

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *