Lyckad, som vanligt!

Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Som väl alla vet vid det här laget så jobbar min älskade dotter Nanna i Ganni-butiken i Stockholm. Därför tillbringade vi en hel del tid hos henne i den fina butiken. Caroline gjorde en massa lyckade inköp och jag hade redan sedan tidigare spanat in ett par snickarbyxor, eller dungarees, online. Jag bad Nanna prova dem för att jag skulle veta om det var något att satsa på, men hon tyckte de satt konstigt och hade en märklig passform (på henne alltså). Men, när jag ändå var i provrummet tänkte jag att jag kunde ge dem en chans. Och de satt perfekt (precis lagom “hängiga”) och jag älskade dem! Tycker de är supercoola! De kommer bli en favorit helt klart! Men jag är ju också kortare än Nanna, så det kanske beror på det…

Och så gick vi ju förbi Acne Archives och där hittade jag världens snyggaste rock, i rutigt. Den hade läderdetaljer i ljusblått och ljusblått foder. Jag skulle ju inte “investera” i kläder på ett tag, men det fick gå på byggkontot haha.

På den nedersta bilden har jag ett vitt linne från Ganni. Varje dag när jag kommer hem från jobbet sätter jag på mig ett vitt linne och mysbyxor/-kjol, -shorts så vita linnen går åt. (Jag köpte ett likadant med blått G på också.)

Outfit 1: Prickig jacka: Saks Potts, vit singoallablus: Munthe, svarta jeans: Arket, handväska: Chanel, leopardboots: Michael Kors.

Outfit 2: rock: Acne, blårutig klänning: Ganni, jeans: H&M, handväska: Chanel, blå sneakers: Ghoud, halsband med färgade stenar: Nannaselenjewelry.

Outfit 2: dungarees i jeans: Ganni, ljusblå jacka: Sand, ljusblått silkigt linne: Choklate, leopardboots: Michael Kors, rock: Acne.

Lyckad shopping på Acne Archive
Mina nya coola dungarees från Ganni!
Älskar allt som är sytt i denim!
Tycker mina snickarbyxor sitter riktigt snyggt!
Fodret är ljusblått – lycka!
Min nya rock från Acne
Jag gillar verkligen detaljerna på rocken
Kolla bara in den ljusblå läderdetaljen!
Och så köpte jag två söta vita linnen från Ganni

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *