Klicka här för att följa min blogg med Bloglovin!

Vi välkomnades av Lotta till ett adventspyntat Caparol!

Hon hade dukat upp så fint till oss – tack för fantastisk service! Nu börjar det närma sig beställning av färg och tapeter till nya huset och vi har tidigare fått hjälp av min goda vän och proffsiga färgsättare Lotta på Caparol. Tack och lov vill hon fortsätta hjälpa oss! Jag hade inte varit bra på att beräkna åtgång av tapeter och målarfärg… Nästa steg är att målaren på Bosum-hus besöker Caparol och beställer exakt de kulörer och tapeter vi vill ha, så slipper vi ha ansvaret om det skulle bli fel.

Det bästa av allt är att Lotta vet vad jag vill ha och kan “skruva till det” så att det blir ännu bättre än jag tänkt mig! Nu är vi iallafall överens om alla val vi gjorde i somras. Det enda vi har bytt ut är en mörkblå tapet med guldprickar. Det är numera en Versace-tapet i mörkblått och guld, se nedersta bilden. Visst är den megacool? Tänk dig den med ett guldtak! Naturligtvis tänkt att pryda mitt dressing-room!

Åhhh, vad jag längtar tills jag kan ha en tjejfest i mitt lyxiga dressing-room – med champagne!

Det är det roligaste – att välja färger och tapeter!
På besök hos färgexperten på Caparol
Redan adventsstämning på Caparol
Coolaste tapeten från Versace wallpaper

2 Comments

 1. Bitte W Darfelt

  Hej på er båda!
  Vad glada ni måste vara som har så mycket kul att fixa med. Och vad det blir läckert, ert hus. Cyklade förbi idag och såg den gjutna plattan. Har inte badat på ett tag, hihihi. Påmindes om din blogg! Gillar verkligen era glada spralligheter och färger. Mattan, tapeten till ditt dressingroom och så köket som blir så varmt o mysigt. För att inte tala om växthus på taket. Lite lätt avundsjuk där!!!
  Ska bli så kul att följa utvecklingen. Det kommer att bli så fantastiskt fint. Ha det gott i höstmörkret.
  Bitte o Tommy

  Reply
  • Fredrika Selen

   Hej på er! Vad kul att du följer med i utvecklingen på min blogg – och live! Ja, nu går det snabbt! Förmodligen kommer “skalet” till huset vara uppe redan till årsskiftet. Jättekul! Och har vi tur är hela huset färdigt lagom till nästa sommar. Hoppas på att poolen också är klar då! Vad roligt att höra från er! Knacka gärna på när ni går förbi nästa gång, så kan vi iallafall säga hej – på distans.😎

   Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *